Λαμία: "Εβρεξε" σοβάδες και τζάμια στο κέντρο της πόλης! - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 19:04 Λαμία: "Εβρεξε" σοβάδες και τζάμια στο κέντρο της πόλης! - ΦΩΤΟ

Τα πήρε και τα σήκωσε ο αέρας - Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός - Απέκλεισε ένα τμήμα στην πλατεία Πάρκου η αστυνομία.

Λίγο μετά τις 2:00΄ τα ξημερώματα από το δυνατό αέρα ξηλώθηκε ένα κομμάτι από την πρόσοψη κτιρίου στην κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου.

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε τους επαγγελματίες που υπήρχαν ακόμα εκείνη την ώρα στην πλατεία, αλλά και τους περίοικους που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι από την πρόσοψη της ταράτσας, του κτιρίου που είναι πάνω από τα Public.  Τζάμια και αλουμίνιο έπεσαν στη μέση του δρόμου.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν πεζοί. Ένα αυτοκίνητο τη γλίτωσε στο τσακ. Ευτυχώς που έγινε τέτοια ώρα και δεν είχε κίνηση. Αν ήταν πρωί θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα...», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες της πλατείας.

Η αστυνομια απέκλεισε προσωρινά το χώρο κάτω από το κτίριο, ενώ ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να ξηλωθούν άμεσα όλα τα επικίνδυνα κομμάτια της πρόσοψης.

Το πρωί, λίγο πριν τις 10:00΄,  στην κάτω πλευρά της πλατείας Πάρκου επίσης, από τον δυνατό αέρα έσπασε και ένα τζάμι από το κτίριο που βρίσκεται πάνω από το φαρμακείο του "Δασκαλόπουλου". Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός, αφού εκείνη την ώρα είχε αυξημένη κίνηση και από αυτοκίνητα και από πεζούς.

Το πρωί επίσης, λίγο μετά τις 9:00΄ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, είχαμε κι άλλο συμβάν. Ένα κομμάτι σοβά από την πρόσοψη της λέσχης αποκολλήθηκε από τον δυνατό αέρα και έπεσε στο δρόμο. Και σε αυτή την περίπτωση η τύχη βοήθησε και δεν υπήρξε τραυματισμός.

Αξίζει να ζημιωθεί ότι πολλά κτίρια, στο κέντρο της πόλης, είναι επικίνδυνα και πρέπει να αντικατασταθούν τα παλιά τζάμια ή και τα παλιά αλουμίνια από τις προσόψεις, τα οποία έχουν διαβρωθεί και είναι ετοιμόρροπα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση