Λαμία: Είχε "φάει" 24 χρόνια φυλακή και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 09:26 Λαμία: Είχε "φάει" 24 χρόνια φυλακή και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Τον έψαχναν σε όλη την Ελλάδα και τον συνέλαβαν στη Λαμία - Είχε καταδικαστεί για απάτες, πλαστογραφία, τοκογλυφία, υπεξαίρεση, φοροδιαφυγή και άλλα ποινικά αδικήματα!

Ο λόγος για έναν 42χρονο απατεώνα, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ο οποίος το τελευταίο καιρό είχε εγκατασταθεί στη Λαμία και κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα και άλλα έγγραφα.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν σωρεία καταδιωκτικών εγγράφων για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και διάφορων άλλων σοβαρών ποινικών αδικημάτων. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Αρχικά στους αστυνομικούς επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, διάφορα πλαστά έγγραφα (δίπλωμα οδηγήσεως, δελτία ταυτότητας συλλόγων κ.α.) και πλήθος καρτών ελεύθερων επαγγελματιών, τόσο από διάφορες περιοχές της επικράτειας, όσο και από την περιοχή της Λαμίας.

Ο 42χρονος ήταν ύποπτος για διάπραξη απατών σε βάρος επιχειρηματιών - ελεύθερων επαγγελματιών, σε περιοχές όλης της επικράτειας και η αστυνομία τον αναζητούσε παντού.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν σωρεία καταδιωκτικών εγγράφων και ειδικότερα:

  •  τρία (3) Εντάλματα σύλληψης των κ. Ανακριτών Καρδίτσας και Τρικάλων, για απάτες και τοκογλυφία, καθώς και
  •  οκτώ (8) καταδικαστικές Αποφάσεις από Δικαστικές Αρχές της Χώρας, για τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας, της ψευδορκίας, της υπεξαίρεσης και της φοροδιαφυγής, με συνολική ποινή κάθειρξης (22) ετών & (24) μηνών.

Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο 42χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση