Σφαγή Πολάκη - Γιαννόπουλου για την καρατόμηση από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Απριλίου 2016 14:15 Σφαγή Πολάκη - Γιαννόπουλου για την καρατόμηση από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε μάκρος θα τραβήξει η κόντρα του αναπληρωτή Υπ. Υγείας Π. Πολάκη με τον αποπεμφθέντα πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθ. Γιαννόπουλο ο οποίος «απείλησε» εμμέσως ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και για την καρατόμησή του.

«Δεν του ζητήσαμε να παραιτηθεί από το σπίτι και την περιουσία του πατέρα του. Του ζητήσαμε να παραιτηθεί από μία θέση που ορίστηκε με πολιτικό τρόπο» είπε από το Χανιά σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο Π. Πολάκης.   

Άφησε μάλιστα αιχμές για τον Αθ. Γιαννόπουλο λέγοντας « Δεν ανταποκρίθηκε στο πολιτικό σχέδιο που έχει η κυβέρνηση, δηλαδή την κάθαρση παρακρατικών μηχανισμών που για χρόνια γλεντοκοπούσαν με "μαύρο" χρήμα στην πλάτη του ελληνικού λαού».

Ισχυρίστηκε εμμέσως ότι ο Αθ. Γιαννόπουλος ήθελε να φτιάξει τη λίστα των με μπιλιετάκια βουλευτών και εκείνος πήρε τους φακέλους και επέβαλλε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ.  

« Από τη στιγμή που δεν ανταποκρίθηκε σ' αυτό, ούτε επιτάχυνε μια σειρά από διαδικασίες που για πρώτη φορά είπαμε ότι πρέπει να γίνουν με αξιοκρατικό τρόπο, με κριτήρια ΑΣΕΠ δηλαδή και όχι με τα μπιλιετάκια των βουλευτών, γιατί έχει γίνει μεγάλος θόρυβος σχετικά με αυτό το πράγμα, ότι πήρα τους φακέλους και τους φτιάξαμε εκεί που θέλαμε..εφαρμόσαμε για πρώτη φορά τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Αυτό έγινε. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν ανταποκρίνεται, παύεται και αντικαθίσταται».

Γιαννόπουλος:
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Γιαννόπουλος στράφηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού τονίζοντας «Νόμιζε ότι θα μας τρομοκρατήσει ο κ. Πολάκης για να υπογράψουμε τη δική του λίστα με τις προσλήψεις, που παρανόμως έφτιαξε, αλλά δεν τα κατάφερε».

«Ο υπουργός, δεν είναι στο «ακαταδίωκτο», αν χάσει τη λεοντή του υπουργού ή του βουλευτή, που θα τη χάσει, θα πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν, οι κοινοί θνητοί» πρόσθεσε.

Ο κ. Γιαννόπουλος που αρνήθηκε να παραιτηθεί και καρατομήθηκε κατηγόρησε  αναπληρωτή υπουργό υγείας ότι θέλησε να ποδηγετήσει το ΚΕΕΛΠΝΟ και να νομιμοποιήσει παρανομίες στους διορισμούς γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση