Ευχαριστήριο Οικογένειας Τσερέπη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαΐου 2016 20:15 Ευχαριστήριο Οικογένειας Τσερέπη

Η οικογένεια Γεωργίου Τσερέπη θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στον Βουλευτή Σύριζα Φθιώτιδας κ. Δημήτριο Βέττα, στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, στην Διευθύντρια του Τμήματος Νεογνών Παίδων του Νοσοκομείου Αγλαία Κυριακού κα Αγγελική Νίκα, στον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Διονύση Καλαματιανό και στον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήριο Μπερσίμη για την πολύτιμη βοήθειά τους στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας της θυγατέρας μας Άννας-Βιολέτα Τσερέπη.

Συγκεκριμένα η μικρή Άννα - Βιολέτα παρουσίασε ατρησία οισοφάγου, λαρυγγική σχισμή 4ου βαθμού και διάφορα άλλα συγγενή ιατρικά προβλήματα. Η σοβαρότητα της καταστάσεώς της, δεδομένης της πεντάμηνης παρουσίας της στην εντατική νεογνών του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαίας Κυριακού, κατέστησε επιτακτική την άμεση μεταφορά της σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο του εξωτερικού και ειδικότερα στο Great Ormond Street Hospital του Λονδίνου την 7η Φεβρουαρίου 2016.

Η αερομεταφορά της κόρης μας στο προαναφερόμενο Νοσοκομείο, η κάλυψη των δαπανηρών ιατρικών εξόδων και η κινητοποίηση των αρμοδίων ασφαλιστικών φορέων θα ήτο αδύνατη χωρίς την παρέμβαση και τις άοκνες προσπάθειες των ανωτέρω προσώπων που είχαν ως αποτέλεσμα η πολυαγαπημένη θυγατέρα μας να βρίσκεται σήμερα στη ζωή και να αναρρώνει ομαλώς μετά από πολυάριθμες επεμβάσεις.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό του ΕΚΑΒ και του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο μετέφερε το τέκνο μας στο Ηνωμένο Βασίλειο.    

Με απεριόριστη εκτίμηση και σεβασμό.

Οικογένεια Γεωργίου Τσερέπη

Προσαρμοσμένη αναζήτηση