Απίστευτη καταγγελία: Δασκάλα κλώτσησε μαθητή σε σχολείο της Λαμίας και του ράγισε το πλευρό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 18:01 Απίστευτη καταγγελία: Δασκάλα κλώτσησε μαθητή σε σχολείο της Λαμίας και του ράγισε το πλευρό

Η καταγγελία έγινε από τους γονείς του παιδιού που πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού - Η δασκάλα αρνείται την κατηγορία - Προκαταρκτική Έρευνα διέταξε ο Προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Μάκης Γκούμας.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Λαμία, από την καταγγελία γονέα σε βάρος δασκάλας του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Μάκη Γκούμα και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί και στη συνέχεια το κλώτσησε στα πλευρά. 

Μάλιστα υπάρχει και ακτινογραφία που έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας και που δείχνει το ράγισμα στα πλευρά του μικρού παιδιού.

Πως το έμαθαν οι γονείς

Σύμφωνα με τους γονείς του παιδιού, το απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ώρα του μαθήματος. Το παιδάκι προφανώς ήταν ζωηρό μέσα στη τάξη και η δασκάλα για να το "συμμορφώσει" το τράβηξε το έριξε κάτω και το κλώτσησε στα πλευρά.

Το παιδί όταν πήγε σπίτι δεν είπε τίποτε στους γονείς. Όταν όμως πήγε το απόγευμα στην προπόνηση, σε σχολή πολεμικών τεχνών που παρακολουθεί μαθήματα, το παιδί δεν μπορούσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα γιατί πονούσε έντονα στα πλευρά.

Ο δάσκαλος ενημέρωσε τους γονείς και όταν ρώτησαν το παιδί τότε τους είπε ότι το χτύπησε η δασκάλα. Οι γονείς μιλώντας με άλλους γονείς και παιδάκια από την ίδια τάξη, φέρεται να επιβεβαίωσαν το περιστατικό και ότι δεν ήταν στη φαντασία του παιδιού τους.

Ο Δ/τνης της Πρωτοβάθμιας Μάκης Γκούμας πρωί πρωί σήμερα βρέθηκε στο σχολείο μαζί με σχολική σύμβουλο και μίλησε με την Διευθύντρια τους σχολείου και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς.

Η δασκάλα αρνήθηκε την οποιαδήποτε κατηγορία και φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της προκαταρκτικής έρευνας που διέταξε ο κ. Γκούμας και την οποία ανέθεσε σε Δ/ντη άλλου Δημοτικού Σχολείου.

«Οι εντολές που έχω δώσει είναι να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση για να μην υπάρχει καμία σκιά. Ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα. Η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν...», είπε στο LamiaReport o Δ/τνης της Πρωτοβάθμιας Μάκης Γκούμας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση