Μήπως ο οργανισμός σας χρειάζεται βοήθεια;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 08:00 Μήπως ο οργανισμός σας χρειάζεται βοήθεια;

Μήπως τα χρόνια συμπτώματα σας έχουν κουράσει;

Ο πονοκέφαλος, η χρόνια κούραση, τα προβλήματα στομάχου, η έλλειψη ενέργειας, κ.α. ανήκουν στα καθημερινά σας συμπτώματα και σας ταλαιπωρούν;

Ο οργανισμός σας χρειάζεται βοήθεια.

Ας δούμε γιατί …
Αρνητική αντίδραση του οργανισμού μπορεί να  έχουμε έπειτα από την κατανάλωση κάποιων τροφών, η οποία λέγεται τροφική δυσανεξία . Θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε  με ένα είδος τροφικής αλλεργίας χωρίς άμεσα εμφανή σημάδια, όπως για παράδειγμα κοκκινίλες ή εξανθήματα που προκαλούνται από μια συνηθισμένη αλλεργία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχει σημάδια και επιπτώσεις στην υγεία μας!  Τα συμπτώματα της δυσανεξίας μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε λίγες ώρες ή ακόμη και τις επόμενες τρεις - τέσσερις ημέρες, λόγω της καθυστερημένης εμφάνισης των συμπτωμάτων,  ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που συνδέουν το σύμπτωμα με την κατανάλωση κάποιας ύποπτης τροφής. H δυσανεξία τροφών προκαλείται όταν ημιχωνευμένα τμήματα τροφής εισέρχονται στην αιματική κυκλοφορία και αντιμετωπίζονται σαν ξένοι εισβολείς. Η τροφή , λοιπόν, που προκαλεί τη δυσανεξία αρχίζει να δρα σαν "δηλητήριο" στον οργανισμό.

Καταναλώνοντας πολλά "δηλητήρια" κάποια στιγμή ο οργανισμός μπορεί να  αρχίσει να νοσεί, κάπως έτσι εμφανίζονται τα συμπτώματα,  δηλαδή αρχίζουν να επηρεάζονται οργανικά συστήματα (όπως το πεπτικό, το αναπνευστικό, το ανοσοποιητικό, το νευρικό, το ουροποιητικό , το μυϊκό κ.α.) κι έτσι αρχίζουν να κάνουν ακόμη πιο έντονα τα συμπτώματα στον οργανισμό.

Μπορείτε άμεσα να δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας και να μάθει από τι υποφέρει !!

Αφιερώστε μόνο λίγο χρόνο και κάντε ένα μεγάλο δώρο στον οργανισμό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ελάτε να δούμε αν υπάρχουν ελλείψεις βιταμινών, ιχνοστοιχείων και μετάλλων. Χτίστε το ανοσοποιητικό σας και ενισχύστε τον οργανισμό σας με τις απαραίτητες βιταμίνες.

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η προσφορά ισχύει έως 7/6/2016 και περιλαμβάνει:
-Προληπτικό Έλεγχο Οργανισμού
-Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας
-Έλεγχο Βιταμινών, Ιχνοστοιχείων και Μετάλλων

Προσφορά: Από 90€ μόνο 35 ευρώ!!!

Ο έλεγχος πραγματοποιείται με τη βιοενεργειακή μέθοδο asyra pro.

Για την άμεση εξυπηρέτησή σας κλείστε ραντεβού τώρα για Λαμία, Καρπενήσι και Αθήνα.

Για ραντεβού και οποιαδήποτε διευκρίνηση ή περαιτέρω πληροφορία  καλέστε μας στο 6975501215.

Έλενα Κοπάνου 
Σύμβουλος Υγείας               
 
        
 
  Και μην ξεχνάτε πως…Η ζωή είναι ομορφότερη όταν αισθάνεται υγιής!
 

 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση