Νέα Συντονιστική Επιτροπή στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 16:07 Νέα Συντονιστική Επιτροπή στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας

Η οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας παρουσία και του μέλους της πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ  Τάσου Κορωνάκη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο  13 & 14 Δεκεμβρίου την εκλογικοαπολογιστική της συνέλευση.

Συζήτησε  τις πολιτικές εξελίξεις,  τον προγραμματισμό δράσης για το επόμενο κρίσιμο διάστημα και εξέλεξε τη νέα 11μελή Συντονιστική Επιτροπή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας που αποτελείται από τους:

Αρναούτογλου Νίκο, Δήμο Ιωάννη, Ζούμπο Ορέστη, Λέβα Βάσω, Μανιώτη Γιώργο, Μιχαήλ Μαρία, Μωρίκη Νίκο, Παπαναγιώτου Αποστόλη, Σπετσιέρη Βαγγέλη, Τσιαρτσιανίδη Αχιλλέα και Τσιρώνη Μίλτο.

‘Όπως τονίστηκε στη συνέλευση, την επόμενη κρίσιμη περίοδο  παρεμβαίνουμε με ενότητα,  αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, με όπλο τις προγραμματικές μας επεξεργασίες και την πολιτική βούληση για μια μεγάλη αλλαγή προς όφελος του λαού. Η επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μια θετική δυνατότητα για την οποία όμως πρέπει να αγωνιστούμε για να αξιοποιήσουμε με στόχο να φτάσουμε στις εκλογές και να μπει ένα οριστικό τέλος στην λιτότητα και τα μνημόνια, ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την χώρα.

Καλούμε την κοινωνία, που εισπράττει καθημερινά και βιώνει τα αποτελέσματα της πιο άθλιας πολιτικής λιτότητας, αυταρχισμού και υποτέλειας, να απαιτήσει τη μοναδική δημοκρατική διέξοδο της λαϊκής ετυμηγορίας και να επιβάλει τη δημοκρατική ομαλότητα προς αυτή.

Έχουμε την ικανότητα και ο λαός έχει τη γνώση να αντιπαλέψει και να υπερβεί τα σενάρια κατατρομοκράτησης της κοινωνίας, τα στημένα πρωτοσέλιδα του φόβου,  τις ωμές επεμβάσεις στην πολιτική μας ζωή με τις  δηλώσεις στήριξης  ξένων παραγόντων σε μια κυβέρνηση που καταρρέει.  Εμείς αφήνουμε πίσω τους σχεδιασμούς ψευδούς πόλωσης και βάζουμε μπροστά τα κοινωνικά προβλήματα, την πραγματική ανάγκη πολιτικής ανατροπής και αλλαγής πολιτικής με βάση το πρόγραμμα μας.

Το πραγματικό δίλημμα και σήμερα είναι:  

ή με τον τερματισμό της λιτότητας και την διέξοδο μέσω της εξυπηρέτησης των κοινωνικών αναγκών ή με την βαρβαρότητα και την κρίση,

ή με το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» ή με το μνημονιακό καθεστώς και τα νέα μέτρα,

ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Σήμερα είναι η ώρα για την πιο πλατιά συμμαχία που θα δώσει τον λόγο στο λαό και θα κάνει την ελπίδα πράξη, την πιο μεγάλη συσπείρωση της κοινωνίας που με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα αγωνιστεί μαζί με την κυβέρνηση της Αριστεράς για ένα αύριο αξιοπρέπειας, δικαιοσύνης και δημοκρατίας.  

Το πραγματικό δίλημμα που τίθεται ξανά είναι:  ή εμείς ή αυτοί.

ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση