Γιώργος Παπανάγνου: Αυτή είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 10:30 Γιώργος Παπανάγνου: Αυτή είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας

Τον απολογισμό των πεπραγμένων της Διοίκησης του Νοσοκομείου Λαμίας, επί των ημερών του, έκανε ο Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας και εκτελών χρέη Διοικητή το προηγούμενο διάστημα, Γιώργος Παπανάγνου.

Ο κ. Παπανάγνου ευχαρίστησε όλους βοήθησαν στο δύσκολο έργο του, το οποίο έγινε κάτω εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, αφού δεν υπήρχε Δ.Σ. και έτσι δεν είχε τη δυνατότητα να παίρνει αποφάσεις που θα μπορούσε να πάρει ένας άλλος διοικητής, όταν το νοσοκομείο θα είχε μια πλήρη διοίκηση.

Παρ΄ όλα αυτά όλοι μαζί καταφέραμε να κρατήσουμε το νοσοκομείο στο ύψος του και να συνεχίζει τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στο χώρο της υγείας, αφού πρόκειται για το μεγαλύτερο νοσοκομείο στην Περιφέρεια Στερεάς, με τα περισσότερα κρεβάτια το οποίο εξυπηρετεί και περιστατικά από όμορους νομούς.

Ο απερχόμενος διοικητής ανακοίνωσε ότι τον Ιουνίου θα είναι έτοιμο και το νέο κτίριο, του πρώην Σανατορίου, το οποίο ανακαινίστηκε και έτσι θα προστεθούν 189 επιπλέον κλίνες στο νοσοκομείο Λαμίας.

Φυσικά ο κ. Παπανάγνου αναφέρθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίες τώρα με την επέκταση και στο νέο κτίριο είναι πιο αναγκαίες από ποτέ.

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση