Στους 35 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016 10:12 Στους 35 βαθμούς θα φτάσει σήμερα ο υδράργυρος στη Λαμία! (φώτο από Ράχες)

Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία στη Λαμία και τις δυο επόμενες ημέρες - "Βούλιαξαν" χθες οι παραλίες της Φθιώτιδας!

Από νωρίς το πρωί ο υδράργυρος έδειξε τις διαθέσεις του. Στις 10:00΄ το πρωί ήδη είχε σκαρφαλώσει στους 24,4 Cº και συνεχίζει...

Η μέγιστη θερμοκρασία για τη Λαμία σήμερα θα είναι αργά το μεσημέρι, όταν το θερμόμετρο θα φτάσει τους 35 Cº, ωστόσο η αίσθηση λόγω των ειδικών συνθηκών θα είναι σαν να δείχνει 37 - 38 βαθμούς Κελσίου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε ασθενή βροχή με λασποβροχή, τόσο στη Λαμία, όσο και σε άλλες περιοχές της Στερεάς.

Η υψηλότερη θερμοκρασία σήμερα στην Κεντρική Ελλάδα θα είναι 36 Cº.

Στα ίδια επίπεδα αύριο και μεθαύριο με την μεγίστη θερμοκρασία να φτάνει τους 34 Cº, αλλά η αίσθηση στην ατμόσφαιρα θα είναι αποπνικτική.

Μπορείτε να βλέπετε τη θερμοκρασία ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς επίσης και Live εικόνα από τον καιρό στην πόλη της Λαμίας:  εδώ

Βούλιαξαν οι παραλίες της Φθιώτιδας την Κυριακή

Ο καιρός αυτού του Σαββατοκύριακου δεν είχε καμιά σχέση με το προηγούμενο, που οι ισχυρές βροχοπτώσεις "έπνιξαν" πολλές περιοχές της Φθιώτιδας και της Στερεάς.

Ειδικά χθες Κυριακή ο κόσμος ξεχύθηκε στις παραλίες, αφού ο καιρός ήταν ιδανικός. 

Δείτε φώτο από Ράχες, όπου το πρωί της Κυριακής κατέφθασε και το κονβόι με τις μηχανές, που έκαναν το "Δρόμο της Αγάπης" για τα παιδιά της Φλόγας. Επικεφαλής ήταν ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος με τη μηχανή του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση