Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συναγερμός για διαρροή προπανίου σε επιχείρηση στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 17:52 Συναγερμός για διαρροή προπανίου σε επιχείρηση στη Λαμία

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στη νότια πλευρά της πόλης, στις εγκαταστάσεις επιχείρησης κεραμοποιΐας, που δεν είναι πλέον σε λειτουργία, υπήρξε διαρροή προπανίου και γι' αυτό η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις εγκαταστάσεις της κεραμοποιΐας υπάρχουν τρεις δεξαμενές προπανίου. Σε κάποιο σημείο, άγνωστο πως, υπήρξε διαρροή με φωτιά από παλιό σωλήνα, μέσα στο έδαφος.

Σύμφωνα με τον παλιό ιδιοκτήτη της εγκατάστασης, αυτή έχει δοθεί για παλιοσίδερα σε ρομά που τις τελευταίες ημέρες ξηλώνουν ότι βρίσκουν χρήσιμο για πούλημα. Φαίνεται ότι η αποκόλληση κάποιου σωλήνα δημιούργησε τη διαρροή, αφού μας περιέγραψε ότι η φωτιά βγαίνει μέσα από τη γη. Σε πρώτη φάση οι «εργάτες» φαίνεται ότι επιχείρησαν να το μπαζώσουν για να μη φανεί η ζημιά ή για να ταπώσουν τη διαρροή, γεγονός είναι ότι δεν μπορούν οι πυροσβέστες να βρουν από πού ξεκινάει για να το σταματήσουν.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο και δεν επιτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της έκθεσης από το εκκλησάκι του Αγίου Τρύφωνα προς τον παράδρομο της εθνικής και αντιστρόφως.