Λαμία: Διαρρήκτες "αίλουροι" μπαίνουν τη νύχτα στα σπίτια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 08:27 Λαμία: Διαρρήκτες "αίλουροι" μπαίνουν τη νύχτα στα σπίτια!

Προσοχή: Μην αφήνετε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες όσο ψηλά κι αν είναι το διαμέρισμά σας....

Δεν έχουν τέλος οι καταδρομικές νυχτερινές επισκέψεις διαρρηκτών σε οροφοδιαμερίσματα στην πόλη της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα έχουν αυξηθεί.

Ένας Λαμιώτης οικογενειάρχης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον απρόσκλητο επισκέπτη, όταν στις 4:00΄ τα ξημερώματα άκουσε κάποιο θόρυβο στο σαλόνι. Ο διαρρήκτης μόλις τον είδε έφυγε από την μπαλκονόπορτα, που είχε μπει. Ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να το πιστέψει αφού το διαμέρισμά του βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Λαμίας.

Στον περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού τα ξημερώματα της Πέμπτης "αίλουρος" διαρρήκτης ξάφρισε δυο διαμερίσματα σε τριώροφη κατοικία. Ο κλέφτης σκαρφάλωσε και "χτύπησε" το δεύτερο και τρίτο όροφο παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες, που ήταν κλειστές.

Σε όλες τις περιπτώσεις κοιμόντουσαν μέσα στα διαμερίσματα οικογένειες με μικρά παιδιά. Πριν από λίγο καιρό με τον ίδιο τρόπο είχαν κλέψει δυο ακόμη διαμερίσματα σε πολυκατοικία της οδού Μακροπούλου στη Λαμία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι διαρρήκτες πηδούν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από όροφο σε όροφο με απίστευτη ευκολία, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις τέντες που υπάρχουν στα μπαλκόνια.

Γι αυτό λοιπόν ασφαλίστε όσο καλύτερα γίνεται τις μπαλκονόπορτες και φυσικά η καλύτερη προστασία είναι ο συναγερμός, αφού οι διαρρήκτες αποφεύγουν να χτυπήσουν σπίτια και διαμερίσματα, όπου βλέπουν συναγερμό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση