"Έφυγε" ο Τάκης Παπαρούπας - Πένθος στην Ένωση Ραδιοταξί Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 20:45 "Έφυγε" ο Τάκης Παπαρούπας - Πένθος στην Ένωση Ραδιοταξί Λαμίας

Ο Δημήτρης Παπαρούπας υπηρέτησε για πολλά χρόνια τον κλάδο και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των συναδέλφων του που επί σειρά ετών τον είχαν εκλέξει ως Γραμματέα της Ένωσης και μέλος στο Δ.Σ., ενώ εκπροσώπησε την Ένωση Ραδιοταξί Λαμίας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το απόγευμα στη Μητρόπολη της Λαμίας συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Τάκη Παπαρούπα, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Πολλά χρόνια στο τιμόνι και την πιάτσα, πάντα με το χαμόγελο, εξυπηρετικός και αγαπητός σε όλους. Πάνω απ όλα όμως ήταν ένας αγωνιστής που με δυναμισμό και πάθος αγωνίστηκε για τους συναδέλφους του και τον χώρο που εκπροσωπούσε.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Ραδιοταξί Λαμίας

«Ή ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΛΑΜΙΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ (L77) ! Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑ!! H ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 21/06/2016 17:30 ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΜΙΑΣ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση