Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 10:14 Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι - Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία στη Φθιώτιδα
Ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου τη δυτική Πελοπόννησο και το κεντρικό-νότιο Ιόνιο που μέχρι το απόγευμα θα έχουν επεκταθεί σε όλη την Πελοπόννησο.
 
Οι καταιγίδες θα συνοδεύονται από πολύ μεγάλα ύψη βροχής και χαλαζοπτώσεις, ενώ πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος πλημμυρικών φαινομένων στη δυτική, κεντρική και νότια Πελοπόννησο. 
 
Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Κώστα Λούτα τα φαινόμενα αυτά προς το βράδυ θα μετατοπιστούν προς την Αττική, Φθιώτιδα, Εύβοια, νότια Θεσσαλία και Σποράδες με σχετικά μειωμένη ισχύ αλλά εξίσου επικίνδυνα κυρίως στην Βοιωτία, νότια Φθιώτιδα, κεντρική-βόρεια Εύβοια και Χαλκιδική.
 
Την Κυριακή οι βροχές και οι καταιγίδες θα αφορούν την Πελοπόννησο, κεντρική και ανατολική Στερεά, Εύβοια, Θεσσαλία, Σποράδες, Χαλκιδική και βαθμιαία τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, αλλά από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν.
 
Ο καιρός στην Φθιώτιδα

Η κακοκαιρία θα χτυπήσει και τη Φθιώτιδα, κυρίως μάλιστα τα νότια τμήματα (Λοκρίδα, Μαρτίνο, Αταλάντη, Άγιο Κωνσταντίνο, Καμένα Βούρλα, Αμφίκλεια, Τιθορέας, κτλ) όπου αναμένονται πολύ ισχυρές καταιγίδες κατά τόπους συνοδεία χαλαζοπτώσεων από το βράδυ του Σαββάτου έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα σταματήσουν παντού.

Μπορείτε να βλέπετε τη θερμοκρασία ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθώς επίσης και Live εικόνα από τον καιρό στην πόλη της Λαμίας:  εδώ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση