Έπιασαν τον κλέφτη που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 09:02 Έπιασαν τον κλέφτη που είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στις Ράχες!

Πρόκειται για έναν 36χρονο από τον Αχινό, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για παρόμοια και άλλα αδικήματα....

Στον Εισαγγελέα Λαμίας θα οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Αχινό από αστυνομικούς του Α.Τ.  Στυλίδας. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών κατηγορείται για σωρεία κλοπών στην ανατολική Φθιώτιδα.

Πάνω του βρέθηκαν έγγραφα από αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει την ίδια ημέρα στην περιοχή της Στυλίδας.

Μεταξύ των περιπτώσεων που έχουν εξιχνιαστεί είναι και αρκετές από τις διαρρήξεις αυτοκινήτων σε αυτοκίνητα λουόμενων στην παραλία Ραχών, που το τελευταίο διάστημα είχε εξελιχθεί σε επιδημία. Ο 36χρονος φερεται να έχει ομολογήσει τουλάχιστον έξι από αυτές.

Ο 36χρονος άνοιγε τα αυτοκίνητα, είτε παραβιάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς με αιχμηρό αντικείμενο (κατσαβίδι), είτε σπάζοντας κάποιο από τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Α.Τ. Στυλίδας για να διαπιστωθεί και σε ποιες άλλες περιπτώσεις μπορεί να εμπλέκεται.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στις κλοπές που έχουν γίνει σε αυτοκίνητα λουόμενων στις Ράχες, γι αυτό δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός. Τα άτομα αυτά είναι άσχετα με τον 36χρονο και δρουν ως μια άλλη ομάδα.

Όταν πάτε για μπάνιο μην αφήνετε ποτέ πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο (τσάντες, ρούχα κλπ), ούτε στο πορτμπαγκάζ, γιατί μπορεί να σας παρακολουθούν και μετά να το "χτυπήσουν". Επίσης όταν κάνετε μπάνιο φροντίστε να μην είναι εκτεθειμένα κινητά και χρήματα, γιατί ψάχνουν τα πράγματα που έχετε αφήσει στην παραλία και τα κλέβουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση