Ποιος είναι ο πραγματικά πρώτος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 12:00 Ποιος είναι ο πραγματικά πρώτος

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥΣ

Το καλοκαίρι του 2012, με γραπτή ανακοίνωση στο Λαμιακό Τύπο, αποφασίσαμε να σταματήσουμε κάθε διαφημιστική ενέργεια σε οποιοδήποτε μέσο (εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ηλεκτρονικό τύπο).

Στηρίξαμε την αντιεμπορική απόφασή μας διότι δε θέλαμε να βλέπουμε τις βαθμολογίες και τα ονόματα των μαθητών μας να συμμετέχουν στο ετήσιο καρναβάλι των βαθμών, που τελευταία συνοδεύεται από παζάρι τιμών και προσφορών.

Από κάποιους θεωρήθηκε αδυναμία καλών επιδόσεων από τους μαθητές μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι αδυνατούμε να συναγωνιστούμε:

1. τους συναδέλφους  «που βρίσκονται πολλά χρόνια μόνιμα στην κορυφή»,

2. κάποιους συναδέλφους που δηλώνουν «κάθε χρόνο 100% επιτυχία όλων των μαθητώντους στην 1η τους επιλογή»,

3. όσους συναδέλφους έχουν την αποκλειστικότητα κορυφαίων επιτυχιών.

Πράγματι αδυνατούμε να προσεγγίσουμε αυτά τα «επιτεύγματα»!!!

Η αθόρυβη απάντησή μας βρίσκεται κάθε χρόνο αναρτημένη στο χώρο του φροντιστηρίου μας και συνοδεύεται από το  πραγματικό  ποσοστό επιτυχίας σε Α.Ε.Ι. (κατά μέσο όρο 80% για τους μαθητές που παρακολούθησαν μαθήματα στο φροντιστήριο μας και όχι ιδιαίτερα γνωστών και φίλων).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζετε τη δουλειά μας και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε τη σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης που χτίσαμε με γονείς και μαθητές.

 Κατανοώντας πλήρως τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, χωρίς ανούσιες κορώνες και προσφορές χωρίς καμία ουσιαστική παροχή, αλλά με προσαρμοσμένες στην εποχή τιμές, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε την απαραίτητη ποιότητα ώστε να συνοδεύονται με ουσιαστικό αποτέλεσμα οι κόποι των μαθητών αλλά και οι θυσίες των γονιών.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές μας στην σχολή προτίμησής τους.

Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μη συγχαρούμε για την εκπληκτική της επίδοση (η πραγματικά πρώτη στο νομό μας και από τις κορυφαίες στην Ελλάδα)

                                  την Άννα Ρεντζή (19.541 μόρια)

από το Λύκειο Σπερχειάδας, μαθήτρια του φροντιστηρίου μας για 3 χρόνια και να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στην Ιατρική σχολή.

Βασίλης Καλαμάτας – Γιώργος Κουβέλης
Φροντιστήριο 3,14 – Κολοκοτρώνη 11 , Λαμία
Τηλέφωνο:  2231038889  –   Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση