"Μπούκαραν" στο Δημοτικό Συμβούλιο οι φίλαθλοι της Λαμίας - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 09:01 "Μπούκαραν" στο Δημοτικό Συμβούλιο οι φίλαθλοι της Λαμίας - Δείτε βίντεο

Η σύμβαση για το παραχωρητήριο του ΔΑΚ στην ΠΑΕ Λαμία, ήταν η αφορμή να υπάρξει ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων...

Κάποιοι είπαν ότι έγινε πολύ φασαρία για το τίποτα. Κάποιοι άλλοι είπαν ότι πίσω από αυτή τη κόντρα της διοίκησης της ΠΑΕ με τη νέα Δημοτική Αρχή, κρυβόταν άλλα πράγματα.

Όλοι όμως συμφώνησαν ότι οι τόνοι πρέπει να πέσουν, για το καλό της ομάδας, κυρίως εν όψει του ντέρμπι κορυφής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ με τον Ηρακλή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να γίνει το παραχωρητήριο στην ΠΑΕ, πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου, ενώ όλοι δήλωσαν ότι είναι στο πλευρό της ομάδας. 

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κάποιες στιγμές από την ένταση που υπήρξε στην αίθουσα της οδού Αινιάνων.

Η δήλωση του προέδρου Πανουργιά Παπαϊωάννου μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

"Με ικανοποίηση πληροφορήθηκα την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επίλυση του ζητήματος του γηπέδου και περιμένω με ενδιαφέρον να υλοποιηθεί αυτή, με όρους βιώσιμους, για τον προγραμματισμό της ομάδας.  Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και από τα βάθη της καρδιά μου τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δείχνοντας την αμέριστη αγάπη του προς το Σύλλογο."


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση