Λαμία: Νεαρός "ραλίστας" σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 10:25 Λαμία: Νεαρός "ραλίστας" σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης!

Πέρασε μέσα από την πλατεία και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πέντε αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα - Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός!

Όλα έγιναν στις 5:30΄τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Διάκου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας νεαρός, που οδηγούσε μια λευκή Alfa Romeo Giulietta και στην οποία είχε μια κοπέλα για συνοδηγό, αρχικά πέρασε μέσα από την πλατεία Ελευθερίας. Επειδή είδε ότι υπήρχε περιπολικό στην πλατεία και φοβήθηκε μήπως τον κυνηγήσουν οι αστυνομικοί, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα στην οδό Διάκου.

Φτάνοντας μπροστά στο ξενοδοχείο "Σαμαράς" έχασε τον έλεγχο. Αρχικά η λευκή Giulietta χτύπησε πάνω σε ένα μικρό λεωφορείο που ήταν μπροστά στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα λευκό βαν, μάρκας Fiat. Η πρόσκρουση ήταν τέτοια που διαδοχικά χτυπήθηκαν ακόμη τρία αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα, μπροστά από το λευκό βαν.

Οι περισσότεροι από τα "θύματα" ήταν ένοικοι του ξενοδοχείου που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους ακούγοντας το δυνατό "μπαμ" και φυσικά δεν πίστευαν στη τύχη τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός "ραλίστας" δεν ήταν μεθυσμένος.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό θα πρέπει να πούμε ότι η Τροχαία θα πρέπει να λάβει κάποια μέριμνα για συγκεκριμενα αυτοκίνητα που τρέχουν υπερβολικά μέσα στην πόλη τις νυχτερινές ώρες και όχι μόνο.

Το ότι δεν έχουμε θρηνήσει θύματα ακόμα είναι καθαρά θέμα τύχης. Ας μην περιμένουμε όμως πρώτα να γίνει το κακό και μετά να πάρουμε μέτρα.

(Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τρία από τα αυτοκίνητα που παραμένουν στο σημείο, τα άλλα έχουν απομακρυνθεί).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση