Λαμία: Φωτιά αναστάτωσε τη νύχτα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 12:45 Λαμία: Φωτιά αναστάτωσε τη νύχτα στο κέντρο της πόλης (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια φορά ένα εγκαταλειμμένο σπίτι που εδώ και χρόνια έχει γίνει στέκι τοξικομανών, τυλίχθηκε στις φλόγες - Απειλήθηκαν γειτονικά σπίτια, ενώ ο πυκνός καπνός απλώθηκε πάνω απ΄την πόλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα!!!

Για μια ακόμη φορά σήμανε συναγερμός στην Π.Υ. Λαμίας για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε ένα από τα στέκια των τοξικομανών στην αρχή της οδού Ησαΐα, πάνω από την πλατεία Λαού.

«Η φωτιά μπαίνει από τους τοξικομανείς την ώρα που "μαγειρεύουν" τη δόση τους και στη συνέχεια δεν είναι σε θέση να την ελέγξουν. Οι πυροσβέστες δεν είχαν που να απλώσουν τις μάνικες, αφού το σημείο ήταν γεμάτο από σύριγγες και ακαθαρσίες....», είπε στο LamiaReport ένας γείτονας, ο οποίος ζητά να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο, που βιώνουν τα τελευταία χρόνια.

«Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να τελειώνει αυτό το μαρτύριο δεν πάει άλλο. Κινδυνεύουν τα σπίτια μας κάθε φορά που βάζουν φωτιά. Επίσης εδώ παίζουν μικρά παιδιά και όλη η περιοχή αποτελεί μαι υγειονομική βόμβα στο κέντρο της πόλης. Θα ενδιαφερθεί κανείς επιτέλους;», συνέχισε αγανακτισμένος.

Τα παλιά εγκαταλειμμένα σπίτια είναι κτισμένα με σοβά και ξύλο στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα οι φλόγες να σβήνουν πόλη δύσκολα και η φωτιά να αναζωπυρώνεται, κάνοντας πιο δύσκολο το έργο των πυροσβεστών, που ευτυχώς για άλλη μια φορά πρόλαβαν τα χειρότερα.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση