Σοκ στη Φθιώτιδα: Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 16:23 Σοκ στη Φθιώτιδα: Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων

Πρόκειται για δυο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 11 ετών, τα οποία είναι αδελφάκια και τώρα βρίσκονται υπό την προστασία των ειδικών στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Η φρικιαστική ιστορία διαδραματίστηκε σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε. Την υπόθεση ερευνά με διακριτικότητα εδώ και αρκετές ημέρες το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του 76χρονου πρώην αστυνομικού για αποπλάνηση ανηλίκων, ενώ κατηγορούμενη είναι και η γυναίκα του, η οποία φέρεται να γνώριζε τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο συνταξιούχος αστυνομικός είναι γείτονας με την οικογένειας των ανήλικων κοριτσιών, που έχουν ένα ακόμη μικρότερο αδελφάκι.

Τα δυο τελευταία χρόνια ο 76χρονος φώναζε στο σπίτι τα δυο μικρά κοριτσάκια και εκεί τα έβαζε να κάνουν διάφορα πράγματα. Ακόμα δεν έχει προκύψει βιασμός. Τα μικρά κοριτσάκια φέρεται να είχαν μιλήσει για το δράμα που ζούσαν στη μητέρα τους, αλλά τα όσα είπαν δεν αξιολογήθηκαν σωστά από τους γονείς.

Τελικά πιθανότατα μίλησαν σε τρίτα συγγενικά πρόσωπα τα οποία και έκαναν την καταγγελία, ώστε μετά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο Εισαγγελέας να διατάξει τα παιδιά να οδηγηθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και να τελειώσει έτσι το μαρτύριο τους.

Ο 76χρονος πρώην αστυνομικός, όπως και η σύζυγός του, αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση από αστυνομικούς, παιδοψυχολόγους και ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί μέχρι ποιο σημείο είχε φτάσει η σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος των μικρών κοριτσιών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση