Λαμία: Στο τσακ γλύτωσε το ξύλο ο "ερωτιάρης" γιατρός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 18:12 Λαμία: Στο τσακ γλύτωσε το ξύλο ο "ερωτιάρης" γιατρός! (φώτο αρχείου)

Χυδαία σεξουαλική παρενόχληση από γιατρό σε νεαρή παντρεμένη ιδιοκτήτρια καταστήματος - Είναι τυχερός που δεν έφαγε ξύλο ο "ερωτιάρης" γιατρός από το σύζυγο!

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας, όπου διατηρεί ιατρείο ο συγκεκριμένος "κύριος" μέσης ηλικίας, ενώ κοντά στο ιατρείο βρίσκεται και το κατάστημα της κυρίας, που δέχτηκε την πραγματικά χυδαία σεξουαλική παρενόχληση.

Ο γιατρός δεν είναι Λαμιώτης, αλλά έχει ανοίξει ιατρείο στη Λαμία και έρχεται κάποιες ημέρες της εβδομάδας. Ήταν η δεύτερη φορά που πήγε να ψωνίσει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες και την πρώτη φορά ήταν "ενοχλητικός" , αλλά η νεαρή ιδιοκτήτρια δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία.

Σήμερα ο γιατρός μπήκε στο κατάστημα να "ψωνίσει" για δεύτερη φορά, αλλά όπως αποδείχτηκε άλλες ήταν οι προθέσεις του. Δεν περιορίστηκε σε ένα "ενοχλητικό" φλερτ, αλλά με ακατονόμαστες φράσεις παρενόχλησε σεξουαλικά τη νεαρή ιδιοκτήτρια η οποία είχε πάθει σοκ από αυτά που άκουγε. Ο γιατρός σταμάτησε όταν γείτονας ή γειτόνισσα μπήκε στο μαγαζί και έσωσε την κατάσταση.

Η νεαρή ιδιοκτήτρια ενημέρωσε το σύζυγό της ο οποίος κατέφθασε και μπούκαρε στο γραφείο του γιατρού σαν μαινόμενος ταύρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τελικά ο γιατρός που "κλαψούριζε" ότι δεν θα το ξανακάνει, γλίτωσε στο τσακ το ξύλο από τον εξαγριωμένο σύζυγο, αφού κατάφεραν να τον συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον σύζυγο, μας επιβεβαίωσε το γεγονός, ενώ μας είπε ότι θα καταθέσει αναφορά στον Ιατρικό Σύλλογο για την "χυδαία επίθεση", που δέχτηκε η γυναίκα του από τον γιατρό. Ταυτόχρονα εξέφρασε την απορία πως θα συμπεριφερόταν αυτός ο "κύριος" αν η γυναίκα του ή μια νεαρή κοπέλα πήγαινε στο ιατρείο του για να την εξετάσει.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση