Πώς θα ενοικιάσεις ή θα πουλήσεις εύκολα το ακίνητό σου...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 07:04 Πώς θα ενοικιάσεις ή θα πουλήσεις εύκολα το ακίνητό σου...

Μάθε με ποιον τρόπο μπορείς να το πετύχεις, γρήγορα και απλά....

Κατ΄ αρχήν απαραίτητη προϋπόθεση είναι η λογική τιμή. Μην περιμένεις την εποχή της κρίσης να πιάσεις το "λαχείο" γι αυτό η τιμή που θα βάλεις για ενοικίαση ή πώληση του ακινήτου σου θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη στο κλίμα της αγοράς του σήμερα. Εάν δεν βιάζεσαι, υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να "πιάσεις" καλύτερη τιμή, αλλά θα χρειαστεί υπομονή.

Η έξυπνη κίνηση

Μην περιμένεις να έχεις αποτέλεσμα επειδή το είπες σε πέντε γνωστούς και κόλλησες και μερικά χαρτάκια (ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ). Μπορείς χωρίς να κουράζεσαι να το γνωστοποιήσεις σε χιλιάδες κόσμο. Η λύση είναι το διαδίκτυο. Μπορείς με ελάχιστο κόστος να βάλεις την Αγγελία σου στην μεγαλύτερη Ηλεκτρονική Εφημερίδα της πόλης και αμέσως να δεις το αποτέλεσμα, όπως και τόσοι άλλοι συμπολίτες μας.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα του LamiaReport είναι το κλειδί της επιτυχίας. Χιλιάδες αναγνώστες θα δουν την Αγγελία σου και στο site και στο facedook. Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι ότι χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μπορεί η Αγγελία σου να συνοδεύεται και από όσες φωτογραφίες θέλεις.

Στο LamiaReport οι αγγελίες εμφανίζονται μέσα ή και κάτω από τα άρθρα. Έτσι τη διαβάζουν πολλοί περισσότεροι αναγνώστες και φυσικά έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορείς να τη στείλεις εύκολα και απλά. Μέσα από τη φόρμα, μέσα από το Facebook, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ακόμα και τηλεφωνικά στο 22310 66155. Μπορείς ακόμα αν θες να περάσεις από τα γραφεία του LamiaReport, Πλατεία Πάρκου 13 (1ος όροφος), στη Λαμία.

Το κόστος είναι ελάχιστο

Η καταχώρηση για ένα μήνα κοστίζει 20€, 40€ (προ ΦΠΑ), ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξεις.

Φυσικά οι Αγγελίες δεν είναι μόνο για τα ΑΚΙΝΗΤΑ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ). Μπορείς ακόμη να βάλεις για:

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΟΙΚΙΑΚΑ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΚΛΠ.

Υπάρχει επίσης και ειδικη κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ για να μπορεί κάποιος να καταχωρήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΓΑΜΟΥΣ - ΚΗΔΕΙΕΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ και οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός. Επίσης οι Σύλλογοι και οι Φορείς μπορούν να δημοσιεύουν όλες τις δραστηριότητές τους, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας που έβαλε Αγγελία στο LamiaReport είχε αποτέλεσμα. Ρωτήστε τους...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση