Απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α.Α.Σ. Φθιώτιδας επισκέφθηκαν ορεινό φυλάκιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 12:56 Απόστρατοι αξιωματικοί της Ε.Α.Α.Σ.  Φθιώτιδας επισκέφθηκαν ορεινό φυλάκιο

Την Τρίτη 23/12, ο αντιπρόεδρος  του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. Ταξίαρχος ε.α.Τσιλαλής Νικόλαος, συνοδευόμενος και από τα λοιπά μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, Αστυνομικό Διευθυντή ε.α. Λόη Γεώργιο και Αντισυνταγματάρχη ε.α.Τσιγάρα Ιωάννη, επικειμένων των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, επισκέφθηκαν την δύναμη του φυλακίου του Λόχου Διαβιβάσεων Λαμίας (που εδρεύει σε ορεινή περιοχή της Φθιώτιδος) στην οποία διαβίβασαν τις θερμές ευχές του Προέδρου και του τοπικού συμβουλίου του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ., καθώς και του συνόλου των αποστράτων αξιωματικών του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ. των νομώνΦθιώτιδος -Ευρυτανίας και Φωκίδος, προσέφερανδώρα και παραδοσιακά  γλυκίσματα και επέδωσαν στον ανώτερο Διοικητή του φυλακίου προς τιμή των Αξιωματικών και οπλιτών της δυνάμεως, αναμνηστικό μετάλλιο των 75 χρόνων από ιδρύσεως της Ε.Α.Α.Σ.. 

Ο ανώτερος διοικητής του φυλακίου Ταγματάρχης κ. Καρπέτας Γεώργιοςενημέρωσε πλήρως τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ.επί της αποστολής του φυλακίου και λοιπών θεμάτων και στα πλαίσια ανταλλαγής δώρων επέδωσε αναμνηστικό  το οποίο κατασκευάστηκε από προσωπικό της Μονάδος προς τιμή της Ε.Α.Α.Σ. . 

Πλέον των παραπάνω, ιδιαίτερη ικανοποίηση  κι εντύπωση προκάλεσε η θερμή υποδοχή, άψογη οργάνωση σε όλους τους τομείς και η υψηλοτάτου επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση όχι μόνον του ανώτερου διοικητού που υπάγεται το φυλάκιο, αλλά και του λοιπού προσωπικού.

          Συγχαρητήρια !

          Οι Αξιωματικοί -υπαξιωματικοί και οι στρατευμένοι μας, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους.

          ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2015 σε όλους τους, καθώς και στις οικογένειές τους.

          Η Ε.Α.Α.Σ. Φθιώτιδος και προσωπικά ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, θα ήθελε να εκφράσει την ευαρέσκειά της και τις θερμές ευχαριστίες προς το Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς και τον Ταξίαρχο Διοικητή της Διευθύνσεως Επικοινωνιών του ίδιου Σχηματισμού, για την εν γένει υποδοχή που επιφυλάχθηκε στα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου γεγονός που αποδεικνύει κι έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό της στρατιωτικής ηγεσίας προς τους αποστράτους του Στρατού και της ΕΛ.ΑΣ..

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση