Εθελοντική δράση της ΕΛ.ΑΣ. και στη Στερεά Ελλάδα τα Χριστούγεννα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 10:20 Εθελοντική δράση της ΕΛ.ΑΣ. και στη Στερεά Ελλάδα τα Χριστούγεννα

Ρούχα, τρόφιμα και άλλα αγαθά προσέφεραν οι αστυνομικές Δ/νσεις Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Ευβοίας και Φωκίδας σε ιδρύματα...

Διαβάστε το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργανώνει πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, προσέφεραν σήμερα (24-12-2014), αλλά και προηγούμενες ημέρες, τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το υστέρημα του αστυνομικού προσωπικού, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Ρούμελης, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – παράρτημα προστασίας παιδιού Φθιώτιδας (Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας) και παρέδωσε τρόφιμα και είδη ένδυσης.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Γεωργακόπουλος επισκέφθηκε σήμερα και προσέφερε τρόφιμα, παιχνίδια, είδη καθαριότητας και άλλα αγαθά, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων, προκειμένου αυτά να διατεθούν σε άπορες οικογένειες.

Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αθανάσιος Χολέβας, παρέδωσε προχτές τρόφιμα, είδη ένδυσης και παιχνίδια στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδας, προκειμένου αυτά να διατεθούν επίσης σε άπορες οικογένειες.

Τέλος, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, προσήλθε προχτές εκπρόσωπος του συλλόγου «το Χαμόγελο του Παιδιού» που εδρεύει στη Χαλκίδα, ο οποίος παρέλαβε από τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, Αστυνόμο Α’ κ. Βαρσαμά Σπύρο, τρόφιμα και είδη ένδυσης.

Τα στελέχη των ανωτέρω ιδρυμάτων και συλλόγων, καθώς και οι εκπρόσωποι του Δήμου Λεβαδέων και της Ιεράς Μητροπόλεως, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και κουράγιο και δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση