Θέλουν να κάψουν όλη την Εύβοια - Νέα μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 18:29 Θέλουν να κάψουν όλη την Εύβοια - Νέα μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη!

Μετά την Κάρυστο έβαλαν φωτιά σε δασική έκταση στο Αλιβέρι - Κάποιοι θέλουν να καταστρέψουν την Εύβοια αυτό το καλοκαίρι.

Περισσότερα από 150 στρέμματα με πουρνάρια και ελιές έχουν παραδοθεί στις φλόγες και πάλι στην πολυπαθή Εύβοια. Αυτή τη φορά οι εμπρηστές έβαλαν στόχο δασική έκταση στην περιοχή του Αλιβερίου.

Η πυρκαγια ξεκίνησε στις 5:30΄ το απόγευμα και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστασεις. Μέχρι στιγμές δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δυνατός αέρας σπρώχνει τη φωτιά προς το χωριό Αργυρό.

Από τον αέρα επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα, ενώ στην περιοχή έχουν σπεύσει και ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στην Εύβοια γίνεται πανικός. Κάποια πυροσβεστικά οχήματα που ήταν στη φωτιά της Καρύστου έφυγαν για να πάνε να συνδράμουν στη νέα πυρκαγια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει φέτος στην Εύβοια. Κάποιοι θέλουν να την κάψουν. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για τις σημερινές φωτιές, αλλά και για αυτές που προηγήθηκαν...», έλεγε αξιωματικός της Π.Υ. στο LamiaReport.

Διαβάστε επίσης:

Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στην Κάρυστο - Έκαψε σπίτια - Μάχη με τις φλόγες!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση