«Έφυγε» ο Τάσος Καπέλλας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 15:12 «Έφυγε» ο Τάσος Καπέλλας

Ο Τάσος που αγάπησε την πόλη του τη Λαμία και αγαπήθηκε από αυτή!!!

Μόνο καλές κουβέντες έχει να πει κάποιος για τον Τάσο! Ένας Λαμιώτης που «βοηθούσε» με χαμόγελο όπου του ζητούσαν την βοήθειά του! Ένας διακριτικός άνθρωπος, πολύ αγαπητός σε όλους.

Χθες αργά το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών ο Τάσος Καπέλλας. Υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων. Ο Τάσος  νοσηλευόταν εδώ και μέρες σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4:30 το απόγευμα στην Μητρόπολη στην πλατεία Ελευθερίας.

Τον Τάσο οι περισσότεροι τον γνώρισαν και από την πλούσια προσφορά του στην Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας και φυσικά από το Δήμο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είχε συνταξιοδοτηθεί εδώ και πολύ καιρό, συνέχιζε να προσφέρει ακόμη τις υπηρεσίες του στον Δήμο Λαμιέων.

«Καλό ταξίδι φίλε Τάσο... » έγραψε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης στο post που ανέβασε στην σελίδα του στο Facedook.

Η ανακοίνωση της ΑΛΑΛ

«Δυστυχώς, σήμερα έφυγε από κοντά μας, ο αγαπημένος μας φίλος ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΛΛΑΣ.

Αυτός ο ΚΑΛΟΣ άνθρωπος για πάνω από τρείς δεκαετίες υπήρξε εκτός από Γενικός Γραμματέας , η κινητήριος δύναμη της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας, όντας πάντα έτοιμος να τρέξει και να συνδράμει τον οποιονδήποτε έχοντας πάντα στα χείλη το καλοκάγαθο χαμόγελό του.

Όλοι εμείς οι φίλοι σου, σού ευχόμαστε καλό ταξίδι Τάσο και δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση