Το "μυστικό" της Λαμιώτισσας που μπήκε στην Ιατρική με 19.120 μόρια!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 15:27 Το "μυστικό" της Λαμιώτισσας που μπήκε στην Ιατρική με 19.120 μόρια!

Δεν το έβαλε κάτω και τα κατάφερε. Όχι μόνο έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά κατάφερε να μπει στην Ιατρική με 19.120 μόρια! - Τι είπε στο LamiaReport.

Ο στόχος της Σοφίας Φλώρου από τη Λαμία ήταν η Ιατρική. Στις περσινές Πανελλήνιες δεν τα κατάφερε, αφού πέρασε στη Φαρμακευτική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη να σπουδάσει και παράλληλα προετοιμαζόταν για τις φετινές πανελλαδικές. Για το λόγο αυτό έδωσε εξετάσεις στο 24ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης για να μπορέσει να τα προλάβει όλα εξαιτίας του φορτωμένου προγράμματός της.

Η σκληρή δουλειά, η προσήλωση στο στόχο και η επιμονή της, τη δικαίωσαν. Η Σοφία κατόρθωσε να εισαχθεί στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 19.120 μόρια!!!

Όταν τη ρωτήσαμε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας και τι θα ήθελε να πει στα παιδιά που φέτος δεν τα κατάφεραν στην πρώτη τους επιλογή, μας απάντησε: «Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει στόχος. Φτάνει να πιστεύεις στον εαυτό σου και να δουλέψεις σκληρά. Το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του. Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν φέτος για οποιοδήποτε λόγο τους παρακαλώ να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους και να παλέψουν γι΄αυτά. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά επιτυχίες...»                   

Προσαρμοσμένη αναζήτηση