Καμένα Βούρλα: Απείλησε με μαχαίρι μάνα και ανήλικα παιδιά για να τους ληστέψει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 09:12 Καμένα Βούρλα: Απείλησε με μαχαίρι μάνα και ανήλικα παιδιά για να τους ληστέψει

Έλληνας λήστεψε οικογένεια Αλβανών στα Καμένα Βούρλα - Μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις 10:00΄ χθες το πρωί ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (φορούσε τζόκεϊ και μαντήλι) μπήκε σε ένα σπίτι στα Καμένα Βούρλα όπου διαμένει μια οικογένεια Αλβανικής υπηκοότητας.

Εκείνη την ώρα ο άνδρας ήταν στη δουλειά και στο σπίτι ήταν η 28χρονη μητέρα με τα δυο μικρά παιδιά της ηλικίας 5 και 2 ετών περίπου. Ο ληστής απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα μπροστά στα παιδιά και ζήτησε τα χρήματα. Η νεαρή μητέρα του έδωσε 6.000€ που είχαν στο σπίτι και ο δράστης εξαφανίστηκε.

Το Α.Τ. Καμένων Βούρλων που ενημερωθηκε άμεσα ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εντοπίσει έναν ύποπτο 40χρονο ο όποιος διαμένει στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Αρχικά ο δράστης αρνιόταν ότι έχει σχέση με τη ληστεία, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καμένων Βούρλων, οι οποίοι βρήκαν και τα χρήματα που είχε κρύψει ο δράστης.

Τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση