Σήμερα: «Όλη Η Λαμία …μία Αγκαλιά» - Δες το πρόγραμμα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 07:20 Σήμερα: «Όλη  Η Λαμία …μία Αγκαλιά» - Δες το πρόγραμμα!

Η πρωτεύουσα της Ρούμελης στέλνει μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου , όλη η Λαμία ……μια Αγκαλιά  !!!!

2.000 άτομα αγκαλιαζόμαστε, στις 4 πλατείες της πόλης μας,  στέλνοντας μήνυμα  χαράς , εθελοντισμού ,προσφοράς  μέσα από μία ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη γιορτή για την πόλη μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να συντονιστούμε για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα:

Οι εκδηλώσεις μας , ξεκινούν σήμερα στις 17:00 στην πλατεία Πάρκου με όμορφες δράσεις   για μικρούς και μεγάλους. Στις  17:30 υποδεχόμαστε τον Ελπιδοφόρο με τους ποδηλάτες του και το wheeling2help  , που μας φέρνουν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης από όλες τις πόλεις τις Ελλάδας.

Μέχρι τις 18:15 , όλοι όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή , μπορείτε να περνάτε από το ειδικό σταντ πληροφοριών της πλατείας Πάρκου  για να παίρνετε το κόκκινο μπαλόνι σας και τυχόν πληροφορίες.  Και όλοι μέχρι τις 18:40 το αργότερο , είμαστε  στις θέσεις μας:

Από Νο  01 - 300  : Στην οδό Κολοκοτρώνη
Από 301- 500 : Από τέρμα  Κολοκοτρώνη , στροφή δεξιά προς πλατεία Λαού μέχρι το ύψος του αγάλματος Βελουχιώτη
Από 801- 1.000 : Από πλατεία Λαού μετά το άγαλμα Βελουχιώτη – Απ.Κουνούπη έως τα σκαλάκια της Πλατείας Ελευθερίας
Από 1.001 – 1.200 : περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας με στροφή προς Διάκου
Από 1.201 – 1.400 : Στην οδό Διάκου μέχρι   το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αινιάνων.
Από 1.401 – 1.800 : Από το υπόλοιπο της Διάκου έως και περιμετρικά πλατεία Διάκου.
Από 501- 800 : Στην οδό Καραγιαννοπούλου.

Όσοι έχουν αριθμημένα αυτοκόλλητα από 1.800 και πάνω , μπορούν να πιαστούν στην αγκαλιά , όπου επιθυμούν , εκτός από τις οδούς Κολοκοτρώνη και Καραγιαννοπούλου, που εκεί θα μας αγκαλιάσουν ζεστά   τα μέλη των Συλλόγων και Φορέων  Αναπηρίας και Ψυχικής Υγείας καθώς  και τα ειδικά σχολεία .

Σε περιπτώσεις παιδικών σταθμών και σχολείων με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων , θα θέλαμε  τα παιδάκια να αγκαλιαστούν  μπροστά από τους συνοδούς τους.

Καθ΄όλη τη διαδρομή της αγκαλιάς θα προσφέρονται από διάφορα  καταστήματα της πόλης μας δροσιστικά, εδέσματα και γλυκίσματα.

19:00 ΑΚΡΙΒΩΣ  Αγκαλιαζόμαστε ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ …..
………………..χαιρόμαστε, μεταφέρουμε θετική ενέργεια , δίνουμε το χαμόγελό μας στον διπλανό , ψηλά στο drown , στην κάμερα που θα περάσει δίπλα μας και δεν φεύγουμε από τις θέσεις μας μέχρι να περάσουν τα μέλη δρομέων του Συλλόγου «Τραχίνα»  και ο  Ελπιδοφόρος να μας δώσουν σύνθημα  για να μαζευτούμε όλοι στην πλατεία Πάρκου και να παραδώσουμε τα αναπηρικά αμαξίδια από την δράση wheeling2help και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας !!!!!!!!

****Σε περίπτωση , αλλαγής καιρικών συνθηκών θα βγει ειδικό ΔΤ μέχρι αύριο  το μεσημέρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση