Συνταξιούχοι: "Δεν πάει άλλο. Δεν μας πτοούν τα χημικά" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2016 16:45 Συνταξιούχοι: "Δεν πάει άλλο. Δεν μας πτοούν τα χημικά" - ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγή αγωνίας από τους συνταξιούχους της Στερεάς που βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Λαμίας...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία πραγματοποίησαν σήμερα οι συνταξιούχοι της Στερεάς στη Λαμία. «Με την πενιχρή σύνταξη  που παίρνουμε πρέπει να ζήσουμε τα άνεργα παιδιά μας, ακόμα και τα εγγόνια μας... Είναι τρομερό πράγμα να μην έχει αν πάρεις ένα παγωτό στο εγγόνι σου...Έτσι τα κατάφεραν οι πολιτικοί μας. Και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί...», είπε στο LamiaReport ένας από τους απόμαχους της ζωής.

Μετά τις ομιλίες στην πλατεία Πάρκου ακολούθησε πορεία μέχρι την πλατεία Ελευθερίας, όπου αντιπροσωπεία των συνταξιούχων επέδωσε ψήφισμα στον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη και Θύμιο Καραΐσκο αντίστοιχα, οι οποίοι τους περίμεναν στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας.

«Οι λύσεις δεν βρίσκονται με ψεκασμούς και κατασταλτικά μέσα, βρίσκονται με διάλογο και συζήτηση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης, απευθυνόμενος στην αντιπροσωπεία των συνταξιούχων, και πρόσθεσε «Προφανώς ζούμε, όχι σε άλλη χώρα, αλλά σε άλλο πλανήτη με εκείνους που υποστηρίζουν ότι οι συντάξεις δεν έχουν μειωθεί. Εμείς ζούμε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από εκείνους που το υποστηρίζουν αυτό». είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση