Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκοτώθηκε γνωστός DJ από τη Φθιώτιδα - Θρήνος στο Facedook

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 08:02 Σκοτώθηκε γνωστός DJ από τη Φθιώτιδα - Θρήνος στο Facedook

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Πριν δυο μήνες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυο κολλητοί του - Ο 28χρονος DJ Mike είχε καταγωγή από τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα από το Μαρτίνο Λοκρίδας.

Ένας από τους πιο γνωστούς DJs στην Ελλάδα, o Μιχάλης Σιούτης, γνωστός ως DJ Mike, σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα του Σαββάτου, φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν στη Νίκαια.

Στο δρόμο για το σπίτι τον χτύπησε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου παραβίασε την προτεραιότητα και συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα του, κόβοντας το νήμα της ζωής του άτυχου παλικαριού.

Ο 28χρονος έπαιξε στα μεγαλύτερα club της Αθήνας, αλλά και στα καλύτερα Club σε διάφορα νησιά το καλοκαίρι, ενώ ήταν γνωστός για τα πάρτι που έκανε. Επίσης ο Μιχάλης γνώριζε πολύ καλά τον Παντελή Παντελίδη και είχε μιξάρει τραγούδια του. Έφυγε πρόωρα, με τoν ίδιο τρόπο με τον φίλο του.

Πριν δυο μήνες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυο φίλοι του - Τι είχε γράψει ο ίδιος στο Facedook

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας ή τραγική σύμπτωση; Όπως και να το αντιλαμβάνεται κανείς η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Σιούτη προκαλεί ανατριχίλα! Ο 30χρονος νέος ήταν αδελφικός φίλος των Θάνου Κυριακόπουλου και Αντώνη Ζαγκλή οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο πριν από δύο μήνες στη Γιάλοβα.

Μάλιστα, το messiniapress.gr, τότε ο Μιχάλης Σιούτης με ανάρτησή του στο facebook, είχε εκφράσει την οδύνη του (φωτο) για τον άδικο χαμό των δύο φίλων του. Σήμερα, δύο μόλις μήνες μετά, και ο ίδιος έπεσε θύμα τροχαίου στην Αθήνα.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Σιούτη για τον θάνατο των δύο φίλων του, Θάνου Κυριακόπουλου και Αντώνη Ζαγκλή:

Θρήνος στο Facedook για το άδικο χαμό του.

«Δύσκολες πολύ οι τελευταίες ώρες...σε ενα 24 έχασα τον θείο μου...και έναν άνθρωπο του χώρου μου ένα μεγάλο Έλληνα Dj...Μας άφησες γρήγορα Μιχαλακη...Να μας προσεχείς από εκεί ψηλά !!! Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια εύχομαι !!! Αντίο Mike Sioutis» έγραψε στο Facebook του αδικοχαμένου DJ ο ανιψιός του.

Δεν έχουν τέλος τα μηνύματα των φίλων του στο προφίλ του αδικοχαμένου Μιχάλη στο Facedook δείτε εδώ