Χτύπησε διάλυση η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα - Δείτε ποιοι παραιτήθηκαν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 22:01 Χτύπησε διάλυση η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα - Δείτε ποιοι παραιτήθηκαν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και στην περιφέρεια μετά την ίδρυση του νέου κινήματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μετά τη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα, η οποία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα τα περισσότερα μέλη της Ν.Ε. δήλωσαν την παραίτησή τους, ανάμεσά τους και ο Γραμματέας Χρήστος Μπώκος.

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωσή τους.

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και έπειτα από την σημερινή συνεδρίαση της Ν.Ε., με δεδομένη την πολιτική διαφοροποίηση που έχουμε εκφράσει, κατά τη διάρκεια της θητείας μας, σας γνωστοποιούμε την παραίτησή μας για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους.

Χρήστος Μπώκος
Παναγιώτης Κυριάκου
Βασίλης Καραγεώργος
Φίλιππος Λιακόπουλος
Βασίλης Πασλής
Κωνσταντίνος Σκούρας

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μπώκος και Κυριάκου θα είναι υποψήφιοι με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο ψηφοδέλτιο του οποίου θα συμμετέχουν επίσης ο Νίκος Τσώνης και ο Γιάννης Γεωργαντάς.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση το ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού δεν μπορεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο. Τα τηλέφωνα από την Χαριλάου Τρικούπη έχουν ανάψει ωστόσο οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου το μόνο που εισπράττουν είναι αρνήσεις.

Τις επόμενες ήμερες αναμένεται να βρεθεί στη Λαμία ο στενός συνεργάτης του προέδρου Κώστας Γουβάλας, σε μια ύστατη προσπάθεια για να βρεθούν υποψήφιοι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση