Νέα Διοίκηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016 08:20 Νέα Διοίκηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλαγή σελίδας στη Διοίκηση της εταιρείας «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ΑΕ»

Μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Μετόχων εκλέχθηκε νέα Διοίκηση της εταιρείας.

Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. εκλέχθηκε ο κος Δημήτριος Παπαναγιώτου, ο οποίος θα αναλάβει και τις αρμοδιότητες του Διευθύνοντος Συμβούλου. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της εταιρείας εκλέχθηκε ο κος Σωτήριος Καραμήτρος. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται και από τα μέλη: Αθανάσιο Μπαρμπέρη, Ευάγγελο Κωνσταντόπουλο και Δημήτριο Αγγελάκο.

Το απόγευμα της Δευτέρας συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. παρουσία και του Νομικού Συμβούλου του ΚΤΕΛ κ. Κων/νου Μπιλάλη.

Ο νέος πρόεδρος κ. Παπαναγιώτου αφού ευχαρίστησε τους μετόχους για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, δήλωσε ότι συναισθανόμενος την ευθύνη που αναλαμβάνει θέλει να διαβεβαιώσει το επιβατικό κοινό ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ταξιδεύει με ασφάλεια, άνεση και ποιότητα. Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο λεωφορείων που εγγυάται την ασφάλεια και την ταχύτητα στη συγκοινωνία.

Τόνισε επίσης ότι στόχος της νέα διοίκησης είναι και η παράλληλη ανάπτυξη του τουριστικού έργου της εταιρείας μέσω της θυγατρικής εταιρείας «ΦΘΙΑ ΚΤΕΛ ΜΕΠΕ», η οποία διαθέτει 3 υπερσύγχρονα τουριστικά λεωφορεία των 50, 54 και 60 θέσεων, καθώς επίσης και συστήματα on-line έκδοσης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων. Το γραφείο Γενικού Τουρισμού του ΚΤΕΛ εδρεύει στην οδό Δροσοπούλου, στο κέντρο της Λαμίας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Δείτε τι δήλωσε στο LamiaReport ο νέος Πρόεδρος Δημήτρης Παπαναγιώτου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση