Doctor Strange: Η νέα ταινία της Marvel στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 12:46 Doctor Strange: Η νέα ταινία της Marvel στο Cinepolis Γαλαξίας - Κερδίστε προσκλήσεις!
Ένας νέος ήρωας της Marvel έρχεται για να συστηθεί στο σύμπαν των avengers και να δώσει μια νέα μαγική διάσταση! Η νέα περιπέτεια της Marvel με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς Μαντς Μίκελσεν και τη βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον είναι στο Cinepolis Γαλαξίας στη Λαμία!
 
Το LamiaReport και το Cinepolis Γαλαξίας σας προσφέρουν 5 μονές προσκλήσεις ΔΩΡΕΑΝ για την προβολή του «Doctor Strange».
 
Οι τυχεροί/ές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) από το LR.
 
Ώρες προβολής στις 7:15΄ το απόγευμα και στις 10:00΄ το βράδυ.
 
Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία και ώρα προβολής που εκείνοι επιθυμούν για να δουν την ταινία.
 
 
 
Περίληψη
Από το σύμπαν της Marvel έρχεται ο «Doctor Strange», η ιστορία του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Όταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Kamar-Taj. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Strange –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.
 
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας...
 
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση