Στοιχεία - φωτιά για τον θάνατο της ωραίας σεφ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 10:35 Στοιχεία - φωτιά για τον θάνατο της ωραίας σεφ

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο της 39χρονης σεφ Σόνιας Αρμακόλα από το Δίστομο, η οποία έχασε τη ζωή της κάτω από περίεργες συνθήκες πριν από περίπου έναν χρόνο στη Σκιάθο, όπου εργαζόταν. Οι συγγενείς της φέρεται ότι έχουν βρει νέα στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στην εκδοχή ότι έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας και μάλιστα από πρόθεση.

Στις 24 Οκτωβρίου επρόκειτο να αναβιώσει στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η υπόθεση με κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από αμέλεια τον οδηγό της μηχανής από την οποία φέρεται ότι έπεσε η Σόνια τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015. Ωστόσο, αναβλήθηκε για τις 24 Απριλίου του 2017. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ακόμη χρόνο στους συγγενείς της 39χρονης να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία. Έτσι, μετά τη μήνυση που είχαν καταθέσει κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπως είχε αποκαλύψει η Espresso, κατέθεσαν και έναν φάκελο με νέα στοιχεία, ενώ παράλληλα ζητούν να εξεταστούν 11 νέοι μάρτυρες, πέντε από τους οποίους κατ’ αντιπαράσταση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Espresso, στη μήνυση αναφέρεται μια σειρά από αντιφάσεις, στις οποίες πέφτουν οι εμπλεκόμενοι και κυρίως η φίλη της 39χρονης που διασκέδαζαν μαζί. Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται ότι κατέθεσε ενόρκως ότι μετέφερε η ίδια με ταξί την τραυματισμένη σεφ στο Κέντρο Υγείας, ενώ οι δύο συνοδοί τους υποστήριξαν στις καταθέσεις τους ότι τη μετέφεραν όλοι μαζί.

Η ίδια η μάρτυρας φέρεται ότι υποστήριξε ότι παρέμεινε δίπλα στην άτυχη Σόνια όσο διάστημα παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας, πράγμα που διαψεύδει ο γιατρός, ο οποίος κατέθεσε ότι η συνοδός του έλεγε ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και του ζητούσε να κάνει ένεση καφείνης στην 39χρονη, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι του επισήμανε ότι η Σόνια δεν ήταν μεθυσμένη και του επέστησε την προσοχή ότι επρόκειτο για σοβαρό περιστατικό.

Τέλος, ο οδηγός της μηχανής έχει καταθέσει ότι μπήκε μαζί με τη Σόνια στη θάλασσα για να ξεπλύνουν τα αίματα και τα χώματα από την πτώση τους από το μηχανάκι. Όμως ο γιατρός του Κέντρου Υγείας διαπίστωσε ότι η τραυματισμένη γυναίκα δεν ήταν βρεγμένη.

ΠΗΓΗ: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση