Ελεύθερος ο Ρουμάνος που έκλεβε μηχανάκια και είχε σηκώσει στο πόδι τη δυτική Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2016 08:58 Ελεύθερος ο Ρουμάνος που έκλεβε μηχανάκια και είχε σηκώσει στο πόδι τη δυτική Φθιώτιδα

Πρόσφατα είχε "απαγάγει" την 16χρονη μαθήτρια από την Γραμμένη, ενώ είχε ανοίξει βεντέτα και με τον πατέρα 18χρονης Αλβανίδας την οποία επίσης είχε "κλέψει" από το σπίτι της.

Ο 19χρονος Ρουμάνος είχε συλληφθεί ύστερα από καταδίωξη, με περιπετειώδη τρόπο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Μακρακώμης. Eίναι αυτός, που μαζί με έναν Αλβανό συνεργό του, φαίνονται στο βίντεο να κάνουν απόπειρα κλοπής μιας μηχανής στη Λαμία (δείτε το βίντεο που κατέγραψε την απόπειρα κλοπής).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός Ρουμάνος τις τελευταίες ημέρες είχε κλέψει τουλάχιστον 4 μηχανάκια από Λαμία. Το ένα από αυτά είχε εμπλακεί σε τροχαίο όταν ο νεαρός είχε το επεισόδιο με τον πατέρα της 18χρονης Αλβανίδας που επίσης είχε "κλέψει" (διαβάστε εδώ). Τα άλλα δυο μηχανάκια βρέθηκαν όταν οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν για την "απαγωγή" της 16χρονης (διαβάστε εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διάφορα αδικήματα. Ειδικότερα τις προηγούμενες ημέρες αναστάτωσε όλη τη δυτική Φθιώτιδα. Για τα καμώματα του νεαρού Καζανόβα παραλίγο να γίνει φονικό, ενώ προκάλεσε και τροχαίο που τραυματίστηκε ένας δικυκλιστής.

Όταν ο 19χρονος "έκλεψε" την 16χρονη μαθήτρια η οποία αντιμετωπίζει και πρόβλημα υγείας, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης, με επικεφαλής τον Διοικητή του Τμήματος Γιώργο Σταθοκώστα, έστησαν ολόκληρη επιχείρηση, για να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν τελικά, με τη συνδρομή του Α.Τ. Υπάτης, αλλά και αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας.

Μάλιστα η σύλληψη έγινε με περιπετειώδη τρόπο μετά από καταδίωξη από τα Λουτρά Υπάτης μέχρι τη Γραμμένη, όπου ο νεαρός Ρουμάνος παράτησε το μηχανάκι και άρχισε να τρέχει μέσα στα χωράφια για να ξεφύγει. «Τον κυνήγησε ο ίδιος ο διοικητής της Μακρακώμης μέσα στα χωράφια και τον έπιασε, παρά τη διαφορά ηλικίας με τον πιτσιρικά τον έφτασε και τον έπιασε....», μας έλεγε κάτοικος της Γραμμένης.

Ο 19χρονος Ρουμάνος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Για τον Αλβανό συνεργό του, ο οποίος κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο, δεν έχει βγει ακόμη απόφαση.

Άραγε πως θα αισθάνονται οι αστυνομικοί που έτρεχαν μερόνυχτα για να τον συλλάβουν και γιατί να ξανατρέξουν όταν θα κάνει πάλι τα ίδια, αφού την άλλη ημέρα έξω θα είναι (!)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση