Έκρυψε 70.000 ευρώ μέσα σε δοχείο φέτας, αλλά έκαναν φτερά...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 15:08 Έκρυψε 70.000 ευρώ μέσα σε δοχείο φέτας, αλλά έκαναν φτερά...

Aσυνήθιστη κλοπή ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας, στον νομό Τρικάλων, μετά από μήνυση 60χρονης κατά αγνώστων, όταν διαπίστωσε ότι είχε κάνει… φτερά χρηματικό ποσό 70.000 ευρώ, που είχε κρυμμένο μέσα σε δοχείο φέτας!

Σύμφωνα με τα όσα στην αστυνομία από την 60χρονη, τα χρήματα αποτελούσαν οικονομίες ετών, τις οποίες θεώρησε πιο ασφαλές -λόγω της ασταθούς οικονομικής κατάστασης- να τα φυλάξει σε αποθήκη του σπιτιού της και να τα κρύψει στο δοχείο της φέτας.

Προ μερικών ημερών η 60χρονη άνοιξε το δοχείο και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί φύλλα εφημερίδων, κομμένα στο μέγεθος χαρτονομισμάτων.

Να σημειωθεί ότι ο πιθανός χρόνος του συμβάντος προσδιορίζεται από τον Σεπτέμβριο, τότε που η παθούσα είχε ελέγξει τελευταία φορά ότι τα χρήματα ήταν μέσα στο δοχείο, μέχρι πριν λίγες μέρες που διαπίστωσε την κλοπή.

Οι υποψίες των αστυνομικών πάντως στρέφονται σε άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της 60χρονης γυναίκας, αφού είναι προφανές ότι η ιδιαιτερότητα της κρυψώνας είναι τέτοια, ώστε ο δράστης πρέπει να την γνώριζε για να μπορέσει να βρει τα χρήματα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση