Λαμία: Διαμαρτυρία στο σχολείο για τα προσφυγόπουλα - ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2016 12:00 Λαμία: Διαμαρτυρία στο σχολείο για τα προσφυγόπουλα - ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι περισσότεροι γονείς δεν έστειλαν τα παιδιά τους σχολείο σήμερα στο 6ο Δημοτικό Σχολείο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση των υπεύθυνων να πάνε προσφυγόπουλα στο ίδιο σχολείο.

«Είμαστε εδώ, όχι για να κάνουμε κατάληψη, αλλά για να διαμαρτυρηθούμε και να πάρουμε απαντήσεις. Είδατε και μόνοι σας ότι από τα 350 παιδιά περίπου μόνο 50 πήγαν σήμερα στο σχολείο. για να μην λέτε ότι είμαστε η μειοψηφία...», είπαν οι γονείς στο τοπικά ΜΜΕ που βρέθηκαν το πρωί έξω από το 6ο Δημοτικό της Λαμίας.

Στο σχολείο βρέθηκαν το πρωί ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού κ. Γκούμας, καθώς επίσης και ο Διευθυντής της Περιφερειακής Εκπαίδευσης στη Στερεά κ. Αντωνίου. Όταν προσπάθησαν να ενημερώσουν τους γονείς, υπήρξε για ακόμη μια φορά ένταση, αλλά σε χαμηλότερους τόνους από το απόγευμα της Πέμπτης.

Δείτε το βίντεο:

Οι γονείς αποφάσισαν στις 6:00΄ το απόγευμα να κάνουν νέα Γενική Συνέλευση και ταυτόχρονα εκλογές, αφού η θητεία του προηγούμενου Δ.Σ έχει λήξει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου κ. Γαρυφαλλιά Ζωγάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και για τα σχολεία που επελέγησαν στο Μοσχοχώρι, αφού κι εκεί οι γονείς αντιδρούν.

Χθες έγινε γενική συνέλευση του συλλόγου των γονέων, όπου η συντριπτική πλειοψηφία ήταν αρνητική, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης θα υπάρξει ενημερωτική συνάντηση των γονιών με τους υπεύθυνους της εκπαίδευσης, για να συζητήσουν το θέμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση