Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα - Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην αστυνομικός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 09:48 Σοβαρό τροχαίο στη Φθιώτιδα - Σε κρίσιμη κατάσταση πρώην αστυνομικός (φώτο αρχείου)

Το τροχαίο έγινε νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, στη Δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στον επαρχιακό δρόμο Μακρακώμης - Πλατυστόμου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν το ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος πρώην αστυνομικός πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Μετά τη σύγκρουση το ένα αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, ενώ ο 50χρονος συνταξιούχος αστυνομικός εκτινάχθηκε μέσα στην άσφαλτο, όπου παρέμεινε για σχεδόν μια ώρα αιμόφυρτος μέχρι να τον παραλάβει ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε από Λαμία, αφού δεν υπήρχε οδηγός για το ασθενοφόρο του Κ.Υ Μακρακώμης.

Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το τροχαίο έγινε σε απόσταση αναπνοής από το Κ.Υ. Μακρακώμης, όπως συνέβη και σε άλλες περιπτώσεις, χωρίς όμως ουσιαστικά να μπορούν να βοηθήσουν τους τραυματίες.

«Θυμάστε πέρυσι το τροχαίο στο δρόμο Μακρακώμης - Σπερχειάδας, που έχασε τη ζωή του ένας νέος άνθρωπος και δεν υπήρχε ασθενοφόρο.Τώρα πάλι έχουμε μια από τα ίδια. Φωνάζουμε καιρό, αλλά κανείς δεν ακούει. Είμαστε εγκαταλειμμένοι στο έλεος του θεού. Η δυτική Φθιώτιδα είναι ξεχασμένη...», έλεγε κάτοικος της περιοχής.

Ο 50χρονος αστυνομικός από την Νέα Γιαννιτσού διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση