Προσοχή: Ζητείται μάρτυρας του τροχαίου με την κοπέλα που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 08:30 Προσοχή: Ζητείται μάρτυρας του τροχαίου με την κοπέλα που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και έχει να κάνει με την υγεία της 19χρονης κοπέλας που παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί της Τετάρτης στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία. Η άτυχη κοπελίτσα πήγαινε το πρωί στη δουλειά της και από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στην Εντατική του Νοσοκομείου να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή (διαβάστε πως έγινε εδώ).

Σύμφωνα με τα τελευταια νέα η 19χρονη φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα και να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, Ωστόσο κανείς δεν ξέρει ακόμα το μέγεθος των βλαβών που έχει υποστει εσωτερικά ο εγκέφαλός της από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η έκκληση από τους γονείς για μάρτυρα

Η οικογένεια παρακαλεί θερμά όποιον είδε το συμβάν και ειδικότερα πως χτύπησε η 19χρονη να τηλεφωνήσει (ακόμα και ανώνυμα) για να τους πει τι ακριβώς είδε. Έχει μεγάλη σημασία για τους γιατρούς και για την περαιτέρω εξέλιξη της υγείας της να ξέρουν πως ακριβώς χτύπησε.

Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του πατέρα της Βασιλικής που είναι το 6972305212 (Νίκος Ζαχαριάς). Μπορειτε επίσης για το ίδιο θέμα, ανώνυμα, να επικοινωνήσετε και με το LamiaReport στο 6979975000.

Εάν έχετε δει πως χτύπησε η κοπέλα είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνήσετε.

Ευχαριστούμε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση