Λαμία: Τι συμβαίνει με τα Ταξί στο Νοσοκομείο;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 18:19 Λαμία: Τι συμβαίνει με τα Ταξί στο Νοσοκομείο;

Εκτός Νοσοκομείου Λαμίας τα Ταξί - Ανάστατοι οι ταξιτζήδες.

Όπως είναι γνωστό μεχρι σήμερα βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ακριβώς μπροστά από την κεντρική έξοδο υπήρχε "πιάτσα" ταξί, που εξυπηρετούσαν τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες των ταξί ενημερώθηκαν ότι έπρεπε να βγουν εκτός νοσοκομείο γιατί θα γινόταν μια άσκηση της πυροσβεστικής σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Πράγματι το μεσημέρι έγινε η άσκηση και όταν τελείωσε, οι ταξιτζήδες οι οποίοι θέλησαν να πάνε και πάλι στο σημείο που έκαναν "πιάτσα" μέσα στο νοσοκομείο, βρήκαν την "πόρτα" κλειστή.

Όπως τους ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της security στο εξής απαγορεύεται να εισέλθουν και να περιμένουν εντός του νοσοκομείου. Τους είπαν μάλιστα ότι είναι εντολή του ΕΚΕΠΥ (Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας).

Η κοινότητα των ταξιτζήδων είναι ανάστατη, αφού όπως υποστηρίζουν δεν θα μπορεί έτσι να εξυπηρετούνται πολλοί ασθενείς και συνοδοί που δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα μεχρι την κεντρική πύλη του ΓΝ Λαμίας, όπου και εκεί λόγω της κίνησης είναι πολύ δύσκολο να σταθμεύουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση