Στο τελικό στάδιο ένα δύσκολο έργο στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 08:21 Στο τελικό στάδιο ένα δύσκολο έργο στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα δεκαετιών λύνεται με αυτό το σύνθετο και δύσκολο έργο....», δήλωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης, που χθες έκανε αυτοψία στο έργο της Μπιζανίου.

Ταλαιπωρούσε για πολλά χρόνια τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και πολλούς διερχόμενους οδηγούς. Ο Δήμαρχος είχε ενημερωθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες για τις ιδιαιτερότητες και τη δυσκολία που παρουσιάζει το συγκεκριμένο έργο και γι αυτό ζήτησε να γίνει με όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που προέβλεπαν οι μελετητές, ώστε να δοθεί ένα οριστικό τέλος στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

«Ένα από τα πιο δύσκολα και σύνθετα έργα που έχουν κατασκευασθεί στο Δήμο μας, αυτό της οδού Μπιζανίου, μπαίνει στο τελικό του στάδιο. Η ολοκλήρωση κατασκευής της οδού εκτός του ότι θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα της περιοχής, θα αποτελέσει και εναλλακτική κυκλοφοριακή λύση, ανακουφίζοντας έτσι το κυκλοφοριακό φόρτο της πόλης....», είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λαμιέων , ενώ η μηχανικός της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο εξηγεί τις τεχνικές λεπτομέρειες και τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση