Λαμία: Γρονθοκόπησε τον οδηγό του αστικού για το εισιτήριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016 07:55 Λαμία: Γρονθοκόπησε τον οδηγό του αστικού για το εισιτήριο (φώτο αρχείου)

Δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού αργότερα πέταξε πέτρα και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας - Τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ο λόγος για έναν 22χρονο ρομά από την Ανθήλη Λαμίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε τσακωθεί πάλι με οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας και τότε είχε σπάσει με πέτρα το παράθυρο και είχε τραυματίσει επιβάτη (δείτε εδώ).

Ο νεαρός ρομά πήρε χθες το μεσημέρι το αστικό από την πλατεία Πάρκου για να πάει στην Ανθήλη. Όταν ο οδηγός του είπε ότι πρέπει να βγάλει καινούργιο εισιτήριο, γιατί αυτό που είχε ήταν "χρησιμοποιημένο", τότε αυτός άρχισε να τον γρονθοκοπά στο πρόσωπο.

Ο οδηγός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ ο 22χρονος το έσκασε. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος νεαρός πέταξε πέτρα σε και έσπασε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, στο 1ο χλμ Λαμίας - Αθηνών.

Τελικά ο 22χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Α.Τ. Λαμίας στην Ανθήλη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση