Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομολόγησε ο δολοφόνος της Θώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 10:20 Ομολόγησε ο δολοφόνος της Θώμης

"Έσπασε" και ομολόγησε μετά από 11 ώρες ανάκρισης στα γραφεία της Ασφάλειας Λαμίας.

Ο 39χρονος από την πρώτη στιγμή έλεγε διάφορες ασυναρτησίες όπως αυτές που ανέβασε χθες το πρωί στο facedook πριν τον συλλάβουν.

Όπως ήταν φυσικό υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα παραδέχθηκε ότι μέσα στο διαμέρισμα της Θώμης το μοιραίο βράδυ και είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα»

Ο 39χρονος φίλος της δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει ούτε τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει την 45χρονη παιδοψυχίατρο με περισσότερες από 15 μαχαιριές με τόσο μίσος, ωστόσο όλα δείχνουν έγκλημα πάθους.

Επίσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν να πάρουν σήμερα στα χέρια τους και τις εργαστηριακές απαντήσεις και αναλύσεις για να "δέσουν"  ακόμα καλύτερα την υπόθεση.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η Θώμη πάλεψε με τον δολοφόνο - Την έσφαξε με πάνω από 15 μαχαιριές

Το πόρισμα του ιατροδικαστή άλλωστε σοκάρει... Η νεκροψία-νεκροτομή στην Θώμη Κούμπουρα ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος ανακάλυψε στο σώμα του άτυχο θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος του θύματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Τον εντόπισαν από τις αναρτήσεις στο facedook

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη (διαβάστε εδώ όλα όσα ανέβασε στο Facebook).