Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: «Ο πελάτης μου είναι σε σύγχυση»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 16:01 Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: «Ο πελάτης μου είναι σε σύγχυση»

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος του όταν βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας...

Ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο 39χρονος Χρήστος Μπαλαντίνας από τις Σοφάδες Καρδίτσας, που κατηγορείται ότι διέπραξε την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, Λεωνίδας Κουμπούρας (κατά σύμπτωση έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα), ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο τελικά, αφού όπως είπε προέκυψαν και νέα στοιχεία τα οποία πρέπει να μελετηθούν από την πλευρά της υπεράσπισης.

Ωστόσο ο ίδιος δήλωσε ότι, αν και έχει προσπαθήσει αρκετές φορές, δεν μπορεί να μιλήσει ουσιαστικά με τον φερόμενο ως δολοφόνο, γιατί ο πελάτης του τελεί υπό σύγχυση, όπως είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του.

Δείτε το βίντεο:

«Αν το έχω κάνει εγώ μου αξίζει η θανατική ποινή...»

Άσχετα με την όποια υπερασπιστική γραμμή τηρήσει ο 39χρονος ενώπιον του Ανακριτή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, αφού υπάρχει εργαστηριακή ταυτοποίηση του DNA του Χρήστου Μπαλαντίνα και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport στην παραληρηματική απολογία του ο 39χρονος εμμέσως πλην σαφώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του  «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα...» είπε, ενώ σε κάποια άλλη στιγμή ο Χρήστος Μπαλαντίνας φέρεται να είπε «Αν το έχω κάνει εγώ μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις...».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση