Κώστας Κουμπούρας: "Ο φονιάς τα έχει τετρακόσια. Ήθελε γάμο και παιδιά"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 08:52 Κώστας Κουμπούρας: "Ο φονιάς τα έχει τετρακόσια. Ήθελε γάμο και παιδιά"

Για την πρόταση γάμου, για την σχέση του καθ' ομολογία δράστη με την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα αλλά και για το αν όντως ο 39χρονος είναι σε σύγχυση, μίλησε ο αδερφός του θύματος, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Όπως είπε ο Κώστας Κουμπούρας, για τον 39χρονο: «Ισχυρίζεται ότι το έγκλημα ήταν ερωτικό. Αν είχαν σχέση όπως ισχυρίζεται... Αυτό που ξέρω εγώ από την αδερφή μας είναι ότι ο φονιάς της είχε κάνει πρόταση στην αδερφή μας να έρθουν σε γάμο και να τεκνοποιήσουν και η ενημέρωση της αδερφής μας ήταν ότι το είχε αρνηθεί διότι τον φονιά τον βλέπει σαν φίλο, σαν αδερφό σε μία οργάνωση»

Για το αν ο 39χρονος είναι σε σύγχυση όπως έχει δηλώσει ο δικηγόρος του, ο αδερφός του θύματος είπε ότι από την γνωριμία τους, ο ίδιος είχε βγάλει άλλα συμπεράσματα:

«Φαινόταν ότι οι γνώσεις του ήταν τεράστιες σε αυτά που έλεγε και ότι τα είχε 400! ... Ένας ο οποίος είναι σε σύγχυση, κρύβει το αυτοκίνητό του με χόρτα; Αυτός ήξερε τι έκανε. Ήξερε πώς θα κρύβεται εκεί στα βουνά. Εμένα μου φαίνεται ότι κάθε άλλο παρά σε σύγχυση ήταν»

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: «Την έσφαξε γιατί τον απέρριψε» Τι είπε ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση