Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 08:12 Κλειστά σήμερα τα σχολεία στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα!

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Λαμία και σε όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας σήμερα Δευτέρα θα είναι κλειστά, λόγω παγετού.

Μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα με την πρόσβαση σε όλα τα σχολεία, όμως επειδή οι μετακινήσεις γενικότερα είναι δύσκολες, αλλά κυρίως επειδή τα σχολικά κτίρια είναι "παγωμένα" λόγω των διακοπών, η απόφαση είναι να μην λειτουργήσουν τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες το πρωί με όλους τους Δήμους της Φθιώτιδας μας ενημέρωσαν ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Στη συνέχεια ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΘΕΜΑ : Αναστολή λειτουργίας  σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας  και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της  Π.Ε. Φθιώτιδας.

«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων του τελευταίου 48ώρου, του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών, μετά από εισήγηση των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φθιώτιδας,  εξέδωσε απόφαση με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Φθιώτιδας, για την Δευτέρα 09/01/2017.

Η κατάσταση θα εκτιμηθεί εκ νέου την  Δευτέρα 09/01/2017  και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση».

Κλειστά θα παραμείνουν επίσης όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων, αύριο στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, την Ευρυτανία και την Εύβοια.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστοί και οι Παιδικοί Σταθμοί σήμερα στη Λαμία