Κλειστά τα σχολεία και σήμερα Τρίτη στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 08:12 Κλειστά τα σχολεία και σήμερα Τρίτη στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα

Ο παγετός και το νέο κύμα χιονιά θα κρατήσει κλειστά και σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη Φθιώτιδα - Τι θα γίνει στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο το νομό Φθιώτιδας.

Η απόφαση πάρθηκε από τον κάθε Δήμο ξεχωριστά, αφού όπως είπαν πολλά σχολεία και στη Λαμία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τον παγετό (δεν λειτουργούν λέβητες, βρύσες και τουαλέτες).

Έτσι λοιπόν αύριο Τρίτη στα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους Δήμους: Λαμιέων, Δομοκού, Λοκρών, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Σπερχειάδας - Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σε ότι αφορά τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων θα παραμείνουν και αυτοί κλειστοί, ενώ οι ιδιωτικοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Πιο συγκεκριμενα η ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων αναφέρει:

«Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.
Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη
».

Στην υπόλοιπη Στερεά

Εύβοια: Όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά στο νομό της Εύβοιας.
 
Βοιωτία: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Τανάγρας και του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Στις 09.00΄ το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία του Δήμου Αλιάρτου, στις 09.30΄του Δήμου Λεβαδέων και στις 10.00΄του Δήμου Ορχομενού και του Δήμου Θηβών. (Στη Θήβα τα Ειδικά Σχολεία θα παραμείνουν κλειστά)
 
Φωκίδα: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στη Γραβιά, όλων των βαθμίδων. Δεν θα λειτουργήσουν επίσης τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά των Δελφών, της Δεσφίνας, Πολυδρόσου και Ευπαλείου. Για τα υπόλοιπα σχολεία θα γίνει επανεκτίμηση το απόγευμα ή το πρωί.

Ευρυτανία: Στο Καρπενήσι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ανοίξουν στις 10 το πρωί. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Αγράφων: Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά  και την Τρίτη 10/1/2017

Προσαρμοσμένη αναζήτηση