Παγετός: Προσοχή σε δρόμους και πεζοδρόμια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 08:26 Παγετός: Προσοχή σε δρόμους και πεζοδρόμια

Στο -5 ο υδράργυρος το πρωί στη Λαμία (φώτο). Στο -12 σε Αμφίκλεια, Δομοκό και άλλες περιοχές της Φθιώτιδας - Το λίγο χιόνι που έριξε το έχει παγώσει και θέλει μεγάλη προσοχή από πεζούς και οδηγούς προς αποφυγή ατυχημάτων.

Το χιόνι που έπεσε στη Φθιώτιδα σε σχέση με άλλες περιοχές είναι ελάχιστο, ωστόσο ο ισχυρός παγετός μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Εάν μπορείτε σήμερα και αύριο να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις θα είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.

Στη Λαμία οι κεντρικοί δρόμοι είναι καθαροί, αφού από τη νύχτα ο Δήμος φρόντισε να ρίξει αλάτι, ωστόσο υπάρχει πρόβλημα σε σημεία που δεν έχει αλάτι και έχει πιάσει πάγο. Πολλές παίδες κρύβουν τα πεζοδρόμια και τα σκαλιά για τους πεζούς και κυρίως τους ηλικιωμένους.

Χωρίς αλυσίδες κυκλοφορούν τα οχήματα προς Δομοκό, Μπράλο και Καρπενήσι, ωστόσο θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, που πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες αφού οι συνθήκες μπορεί να αλλάξουν από ώρα σε ώρα.

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία μέχρι τώρα και στην εθνική οδό. Ασθενής χιονόπτωση στο ύψος του Μαρτίου αυτή την ώρα, πιο δύσκολα τα πράγματα στο κομμάτι της Βοιωτίας, όπου ο χιονιάς είναι πιο ισχυρός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση