Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 00:05 Κλειστά και σήμερα Τετάρτη τα σχολεία στη Λαμία και όλη τη Φθιώτιδα

Τι θα γίνει στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς....

Ο ισχυρός παγετός, αλλά και το νέο κύμα χιονιά, που σήμερα θα επισκεφθεί τη Λαμία και όλο το νόμο Φθιώτιδας, θα κρατήσει και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 κλειστά τα σχολεία, όλων των βαθμίδων, στη Λαμία και σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους του νομού.

Η απόφαση πάρθηκε από τον κάθε Δήμο ξεχωριστά, αφού όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, πολλά σχολεία και στη Λαμία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τον παγετό (δεν λειτουργούν λέβητες, βρύσες και τουαλέτες).

Έτσι λοιπόν σήμερα Τετάρτη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους Δήμους: Λαμιέων, Δομοκού, Λοκρών, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Σπερχειάδας - Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σε ότι αφορά τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων θα παραμείνουν και αυτοί κλειστοί, ενώ οι ιδιωτικοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Πριν από λίγο βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Λαμιέων:

«Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.
Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη..
»

Στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα:

Στην Εύβοια και στη Βοιωτία τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη.

Ευρυτανία: Στο Δήμο Καρπενησίου τα σχολεία θα ανοίξουν μετά τις 10:00΄ το πρωί. Στο Δήμο Αγράφων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 11/1/2017 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Δ.Ε. Αγράφων, Απεραντίων και Ασπροποτάμου του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης παγετού σε όλο το επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Αγράφων. Όσον αφορά τις Δ.Ε. Βίνιανης και Φραγκίστας οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια – ΕΠΑΛ) θα λειτουργήσουν μετά τις 10:00 π.μ.

Στο νομό Φωκίδας θα παραμείνουν κλειστά σε Γραβιά, Πολύδροσο και Επτάλοφο. Τα υπόλοιπα σχολεία στη Φωκίδα θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός αν αλλάξει κάτι το πρωί.