Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πήγε να κατέβει χιονισμένο δρόμο και σκόρπισε τον πανικό (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 08:51 Λαμία: Πήγε να κατέβει χιονισμένο δρόμο και σκόρπισε τον πανικό (ΦΩΤΟ)

Από τύχη γλύτωσαν χθες το μεσημέρι στη Λαμία ένα νεαρό ζευγάρι και δυο κοριτσάκια που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο.

Ένας οδηγός με ένα ασημί ISUZU επιχείρησε στο κέντρο της πόλης να κατέβει τη χιονισμένη οδό Τσιριμώκου, η οποία είναι κατηφορική και καταλήγει στην οδό Υψηλάντου, ακριβώς στο "Πέτρινο Γυμνάσιο"

Όπως ήταν φυσικό έχασε τον έλεγχο και έγινε χαμός. Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport χτύπησε πάνω σε τουλάχιστον τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάποιες σιδερένιες μπάρες πριν καταλήξει απέναντι στο πεζοδρόμιο της Υψηλάντου.

Την ώρα της ανεξέλεγκτης πορείας του αυτοκίνητου ένα νεαρό ζευγάρι που κατέβαινε την Τσιριμώκου πρόλαβε και πήδηξε πίσω από ένα αυτοκίνητο και σώθηκε, ενώ δυο κοριτσάκια που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο της Υψηλάντου πρόλαβαν και πήδηξαν μέσα στο δρόμο και έτσι γλίτωσαν και αυτά.

Ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο και λίγη ώρα αργότερα πήγε μόνος του στην τροχαία και δήλωσε το ατύχημα.

Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω του χιονιά και του ισχυρού παγετού σημειώθηκαν πολλά τροχαία ατυχηματα εντός και εκτός πόλης, ευτυχώς υλικών ζημιών. Μάλιστα σε κάποια από αυτά αδυνατούσε να φτάσει το περιπολικό της τροχαίας, αφού δεν υπήρχε πρόσβαση, λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στους δρόμους της πόλης.